komponenty: pomidory, oliwa (15%), cukier, sól, czosnek. Artykuł pasteryzowany. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Rodzaj: pasta
Pasta orzechowa (Masło orzechowe) jest produktem popularnym w kuchni amerykańskiej i holenderskiej. Znajduje wykorzystanie jako produkt do smarowania pieczywa, tostów, grzanek, krakersów czy...
Mięta Mięta pijana typowo w formie herbaty, jednak jest także atrakcyjną przyprawą, która urozmaica smak potraw. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja,...
Rodzaj: pasta
Masło migdałowe można stosować podobnie jak masło orzechowe do smarowania pieczywa, tostów czy wafli a także do jogurtów, owsianki, naleśników, omletów czy np. Makaronu podawanego z kurczakiem....
Rodzaj: musztarda
ZERO SOS Musztarda miodowa łatwo przekształci każde wytrawne danie w gustowne doświadczenie kulinarne. Uwydatniający się musztardowy smak perfekcyjnie dopełnia smak miodu. Jest to nieprzeciętnie...
Rodzaj: sos
pokaźny komplet Do Przygotowania Sushi XL 14 Produktów Mata Ryż Sos
Kukurydza prażona solona - to pyszny przysmak o prostym składzie, wciąga swym unikatowym smakiem. Elementy: kukurydza prażona 86%, olej słonecznikowy 12%, sól morska 2%. Artykuł może zawierać...
Kukurydza prażona solona - to pyszny przysmak o prostym składzie, wciąga swoim nieszablonowym smakiem. Składniki: kukurydza prażona 86%, olej słonecznikowy 12%, sól morska 2%. Towar może zawierać...
Cukier trzcinowy nierafinowany pochodzi z trzciny cukrowej, którą poddaje się podobnym procesom, co buraka cukrowego. Swoją bursztynową barwę zawdzięcza temu, że w czasie produkcji nie oddziela się...
Rodzaj: sos
elementy: woda, cukier, czerwona papryka chilli 20%, czosnek, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana kukurydziana, regulator kwasowości: kwas octowy. Tajski sos słodko-pikantny to genialna...
Skład: substancja słodząca: maltitole, olej shea, miazga kokosowa 14%,mleko w proszku odtłuszczone, wiórki kokosowe 6,5%, serwatka zdemineralizowana w proszku (z mleka), olej słonecznikowy,...
elementy: cukier, wiórki kokosowe 16% (wiórki kokosowe, substancja konserwująca dwutlenek siarki), ekstrakt z orzecha kokosowego 11%, woda, skrobia modyfikowana, aromat. Artykuł może zawierać zboża...
elementy: miazga sezamowa tahini 30%, daktyle suszone namoczone (daktyle suszone, woda), woda, cukier, aromat. Artykuł może zawierać zboża zawierające gluten. Ciemniejsza powłoka pod wieczkiem i...
elementy: pomidory 65 %, koncentrat pomidorowy 10%, olej rzepakowy, cukier, czosnek, oliwa z oliwek, sól, błonnik bambusowy, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas octowy). Towar...
elementy: pomidory 65 %, koncentrat pomidorowy 10%, olej rzepakowy, cukier, czosnek, oliwa z oliwek, sól, błonnik bambusowy, przyprawy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas octowy). Towar...
Rodzaj: pasta
składniki: orzechy ziemne (arachidowe) prażone 87%, miód 9%, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 4%. Bez dodatku oleju palmowego, bez dodatku soli. *zawartość soli wynika wyłącznie z obecności...
Rodzaj: sos
składniki: woda, cukier, mango 20%, chilli 18%, czosnek, sól, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana kukurydziana, regulator kwasowości: kwas octowy. Gęsty, słodko-pikantny sos na bazie...
Przyprawa włoska elementy: sól, cukier, tymianek, oregano, bazylia, papryka ostra. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty...
Rodzaj: sos
komponenty: cukier 34%, olej sojowy 11%, woda 10%, czarny pieprz 9,5%, czosnek 9%, sól 9%, sos przyprawowy (soja, białko kukurydziane, pszenica, woda, cukier, sól wzmacniacz smaku E635, jodan...
Gałka muszkatołowa cała Gałka muszkatołowa stosujemy zwykle do przyprawiania ciast. Charakterystyczny smak i aromat przyprawy pasuje także do mięsa, warzyw czy produktów mlecznych. Dodawana jest...