Rodzaj: likier
konwencjonalny likier z mroźnej północy. Podkreśla się nie tylko mocą (35% alk.), ale i konkretnym, niebywale świeżym aromatem mięty pieprzowej, która obok transparentnie czystej wódki jęczmiennej...
Rodzaj: likier
Bragi, syn Odyna i Gunnlod, bóg poezji i pieśni, witał poległych wojowników na progu Walhalli. Jak wiadomo, Walhalla była krainą wiecznego szczęścia dla tych, którzy zasłużyli na nie heroicznymi...
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii, od 1953 roku wykonana we wsi Koskenkorva. Aromatyzowana słodkimi, dojrzałymi malinami i pączkami sosny, żeby oddać charakter skandynawskiego lasu. Smak i metody produkcji wódki...
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii, od 1953 roku produkowana we wsi Koskenkorva. Wieś liczy sobie nieco ponad dwa tysiące mieszkańców, z których większość pracuje przy wyrobie trunku. Jego smak i metody produkcji...
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii, od 1953 roku wykonana we wsi Koskenkorva. Wieś liczy sobie nieco ponad 2 tys. Mieszkańców, z których większość pracuje przy wyrobie napoju. Jego smak i metody produkcji stanowić...
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii produkowana od 1953 roku we wsi Koskenkorva, której zawdzięcza swoją nazwę. Aromatyzowana borówkami i jagodami jałowca, by oddać charakter skandynawskiego lasu, wytworzona na...
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii, od 1953 roku wytworzona we wsi Koskenkorva. Aromatyzowana borówkami i jagodami jałowca, by oddać charakter skandynawskiego lasu. Koskenkorva liczy sobie nieco ponad 2 tys....
Rodzaj: wódka
Wódka z Finlandii, od 1953 roku wytworzona we wsi Koskenkorva. Wieś liczy sobie nieco ponad 2 tys. Mieszkańców, z których większość pracuje przy wyrobie napoju. Jego smak i metody produkcji...
Rodzaj: wódka
krystalicznie czysta wódka z Finlandii, od 1953 roku wytwarzana we wsi Koskenkorva. Wieś liczy sobie nieco ponad 2 tys. Mieszkańców, z których większość pracuje przy wyrobie trunku. Jego smak i...
Rodzaj: wódka
klarownie czysta wódka z Finlandii, od 1953 roku wytworzona we wsi Koskenkorva. Wieś liczy sobie nieco ponad 2 tys. Mieszkańców, z których większość pracuje przy wyrobie trunku. Jego smak i metody...