typ: Nóż do pieczywa Długość: 200 mm
typ: Nóż do kebaba Długość ostrza: 450 mm
wariant: Nóż santoku Długość ostrza: 190 mm
rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania Długość ostrza: 310 mm
typ: Nóż do pieczywa Długość ostrza: 250 mm
wariant: Nóż szefa kuchni/nóż kucharski Długość ostrza: 200 mm
rodzaj: Nóż szefa kuchni/nóż kucharski Długość ostrza: 200 mm
rodzaj: Nóż do trybowania i filetowania Długość ostrza: 160 mm
typ: Nóż do pomidorów/warzyw Długość ostrza: 80 mm
typ: Nóż użytkowy Długość ostrza: 110 mm
wariant: Nóż do pomidorów/warzyw Długość ostrza: 80 mm
wariant: Nóż/łopatka do sera Długość ostrza: 150 mm
wariant: Nóż użytkowy Długość ostrza: 110 mm
Nóż do obierania 60 mm, Zielony- stal chromowo-molibdenowa CrMo15 - ostrze zatopione jest do 3/4 długości rękojeści--//--CharakterystykaRodzaj Nóż do obierania kolor Zielony MateriałyMateriał Stal...