Krajalnica WKP do krojenia chleba z wydajnością orientacyjną - do 280 bochenków na godzinę. Wytworzone ze stali nierdzewnej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na nierdzewnym grzebieniu chleb...
Krajalnica WKP do krojenia chleba z efektywnością orientacyjną - do 280 bochenków na godzinę. Produkowane ze stali nierdzewnej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na nierdzewnym grzebieniu...
Krajalnica WKP do krojenia chleba z skutecznością orientacyjną - do 280 bochenków na godzinę. Stworzone ze stali nierdzewnej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na nierdzewnym grzebieniu chleb...
Gazowy kocioł warzelny WKG.300.1 o pojemności 300 l jest urządzeniem wolno stojącym przeznaczonym do wyjątkowo wielkich placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości...
Podstawa otwarta bez półki do kotła przechylnego KEP-30.1.
Podgrzewacz frytek LEF400 marki Lozamet z linii 650. Przeznaczony do utrzymywania temperatury wcześniej przygotowanych frytek albo innych produktów wyjętych z frytkownicy. Urządzenie rewelacyjnie...
Bemar stołowy z kranem spustowym BS-4.1 o obszerności 1xGN1/1 firmy LOZAMET produkowany ze stali rdzoodpornej. Asygnowany jest do utrzymywania temperatury gorących potraw co zezwala na ich...
Podwójny komplet elektrycznych kotłów warzelnych przechylnych KEP.30.1x2 przeznaczony jest do dużych placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości potraw...
Elektryczny kocioł warzelny przechylny KEP.30.1 w obudowie kolistej jest urządzeniem wolno stojącym. Przeznaczony jest do wielkich placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się...
Parowy kocioł warzelny KP-200.7 o obszerności 200 l jest urządzeniem wolno stojącym asygnowanym do szczególnie sporych placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości...
pakiet kociołków warzelnych przechylnych ZE-6 o pojemności 3x30 l. Asygnowany jest do znacznych placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości potraw jednogarnkowych....
Podstawa otwarta z półką do kotła przechylnego KEP-30.1x2.
Elektryczny kocioł warzelny KE-150.8 o obszerności 150 l jest urządzeniem wolno stojącym asygnowanym do wyjątkowo wielkich placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości...
Podstawa otwarta bez półki do kotła przechylnego KEP-30.1x2.
Gazowy kocioł warzelny KG-150.8 o objętości 150 l jest urządzeniem wolno stojącym dedykowanym do niezwykle obszernych placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się większe ilości...
Parowy kocioł warzelny KP-150.7 o pojemności 150 l jest urządzeniem wolno stojącym dedykowanym do bardzo wielkich placówek gastronomicznych, gdzie jednorazowo przyrządza się pokaźniejsze ilości...
Krajalnica MKP do krojenia chleba o zasilaniu 400 V. Efektywność orientacyjna - do 150 bochenków na godzinę. Wykonane ze stali nierdzewnej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na nierdzewnym...
Krajalnica MKP do krojenia chleba na zasilanie 230 V. Efektywność orientacyjna - do 150 bochenków na godzinę. Produkowane ze stali rdzoodpornej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na...
Krajalnica MKP do krojenia chleba o zasilaniu 400 V. Produktywność orientacyjna - do 150 bochenków na godzinę. Wytworzone ze stali rdzoodpornej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na...
Krajalnica MKP do krojenia chleba o zasilaniu 400 V. Wydajność orientacyjna - do 150 bochenków na godzinę. Wytwarzane ze stali nierdzewnej piłki zagłębiają się delikatnie w leżący na nierdzewnym...