Delikatesy Sosa promocja 2018

Skupiamy ceny produktów z kategorii Delikatesy Sosa które zebrane w jednym miejscu tworzą promocję z wielu sklepów. Można zaoszczędzić do 30%. W kategorii delikatesy sosa dostępne jest ponad 39 produktów Wejdź w wybrany produkt i sprawdź w którym sklepie najlepsza cena.
Filtry producent:
Kategorie

Tekstura emulsyfikacyjna Pszczeli wosk to artykuł używany w kuchni postępowej nadający potrawom unikalny i zaskakujący charakter. Występuje w postaci granulatu.

278.96 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura emulsyfikacyjna Gliceryna to naturalny środek jarzynowy przeciw zamrożeniu i emulgulator. Pomaga zespoić się wodzie i tłuszczom. Występuje w postaci pudru.

75.28 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura emulsyfikacyjna Glicemul to emulgulator pochodzący z tłuszczu. Zwiększa temperaturę topnienia tłuszczu i tworzy z nim mniej lub bardziej stałe tekstury. Rozpuścić w temperaturze powyżej...

55.35 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura emulsyfikacyjna Sucro pochodzi z estryfikacji sacharozy i kwasów tłuszczowych. To produkt stosowany w kuchni progresywnej, który nadaje potrawom niepowtarzalny i zaskakujący charakter....

270.11 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Liofilizowana pomarańcza w plastrach.

186.91 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Liofilizowana kukurydza w ziarnach.

178.84 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
49.26 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Liofilizowana marakuja w połówkach.

169.01 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Liofilizowana cytryna w plastrach.

86.93 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
418.57 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura żelifikująca Vegetable Setting to połączenie mączki chleba świętojańskiego, karagenu oraz gumy pochodzenia roślinnego. Jest przejrzysta i ma sprężystość żelatyny. Należy rozpuścić w zimnym...

94.1 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura zagęszczająca Kuzu / Promochi to sproszkowany korzeń kuzu. Naturalny środek zagęszczający i żelujący. Jest substytutem mąki i skrobi. Należy rozpuścić w wodzie przed wykorzystaniem....

554.61 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Stabilizator musów Instangel Fast to żelatyna pochodzenia zwierzęcego. Środek bardzo ekspresowo żelujący. Stosować na zimno, działa w 10 minut. Termoodwracalna, można mrozić. Temperatura żelowania...

91.88 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura sferyfikacyjna Gluconolactat to glukonian wapnia i wapnia mlekowego. Wzbogacona w wapń. Należy wymieszać z chcianym produktem. Nie wpływa na smak. Artykuł pochodzenia naturalnego.

91.88 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura napowietrzająca Proespuma hot to naturalny artykuł użytkowany w kuchni nowoczesnej. Jest to stabilizator dla ciepłych espum. Rozpuszcza się w ciepłych płynnych i półpłynnych substancjach,...

104.06 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Fresh to 100% ksylitolu otrzymywanego z błonnika i innych warzywnych produktów. Substancja słodząca z skutkiem odświeżenia typowo wykorzystywana w wytwarzaniu gum do żucia. W przypadku kontaktu z...

87.93 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura zagęszczająca Guma Xantana powstała w wyniku bakteryjnej fermentacji skrobi kukurydzianej. To środek zagęszczający i emulgulator. Rozpuścić w zimnym albo ciepłym. Można używać we...

120.66 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura żelifikująca - pektyna owocowa to środek żelujący i zagęszczający. Wymieszać z cukrem i dodać kwas cytrynowy, rozgrzać do 105ºC. Uaktywnia się tylko z włączeniem składnika kwasu. Produkt...

174.91 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura żelifikująca Gelburguer to mieszanina alginianu i wapnia. Należy wymieszać z dowolnym produktem. Mogą wystąpić kłopoty z produktami bogatymi w wapń. Artykuł naturalny w postaci pudru.

120.95 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta

Tekstura żelifikująca Guma Kappa to karagen z czerwonych wodorostów. Proszek miesza się ze składnikami stałymi w cieczy i na ciepło. Towar naturalny w postaci proszku.

158.3 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta