Rodzaj: erytrytol Wielkość opakowania: 1000 g
ERYTRYTOL (erytrol) zestaw 2 x 1000 g Erytrytol nazywany jest tzw. Dobrym cukrem, czyli wyjątkowo prawidłową jakościowo substancją słodzącą. Jest to słodzik, który bardzo niski indeks glikemiczny,...
Czym jest skrobia kukurydziana? Skrobia kukurydziana ma postać białego proszku, który uzyskuje się z białych pręcików kukurydzy. Właściwości skrobi kukurydzianej: Skrobia kukurydziana stanowi...
Rodzaj: przyprawy i zioła
Czosnek niedźwiedzi znajduje wielkie zastosowanie w kuchni. Można go używać jako dodatek do sałatek, twarogów i sosów.
Rodzaj: bakalie i orzechy
Czarny sezam od producenta Targroch to artykuł najwyższej jakości, charakteryzuje się lekko słodkawym i orzechowym posmakiem, jest istotnie bogaty w cynk, żelazo, magnez, witaminę A, witaminę E czy...
Rodzaj: suszone owoce
Śliwka suszona Extra - źródło potasu, miedzi i ryboflawiny Śliwki suszone są zaliczane do bakalii. W kuchni są niezastąpione. Spożywa się je jako samodzielną przekąskę albo jako dodatek do różnego...
Rodzaj: bakalie i orzechy
Migdały blanszowane to jedna z najzdrowszych, a jednocześnie najsmaczniejszych przekąsek. Posiadają bowiem niemało wartości odżywczych, które poprawnie wpływają na zdrowie i funkcjonowanie...
CIECIORKA ZIARNOCieciorka, zwana także ciecierzycą lub grochem włoskim, to jedna z przedstawicielek rodziny bobowatych. W Polsce nie jest tak popularna jak jej znana nam należycie krewna - fasola,...
Czarny sezam to nadzwyczajne urozmaicenie dla przygotowywanych dań, które dzięki niemu zyskują na niezwykle przyjemnym orzechowym smaku. Te czarne ziarenka niezwykle lubiane są w kuchni...
Rodzaj: migdały
Migdały już od wieków znane są ludzkości. Przypisywane im są wyśmienite atrybuty i pozytywny wpływ na ogólny stan zdrowia. Te znikome, przypominające kształtem kocie oko, orzeszki są wyjątkowo...
Targroch Soczewica czerwona 500 g to opakowanie suchych nasion tej rośliny strączkowej, pozyskiwanych z naturalnych upraw. Przygotowywane z niej potrawy będą doskonałe zwłaszcza dla osób, które...
Rodzaj: migdały
Migdały w karmelu to słodka i smaczna przekąska na każdy dzień.
Rodzaj: przyprawy i zioła
Kozieradka pospolita znalazła swoje wykorzystanie w medycynie, kuchni oraz kosmetyce. W kuchni kozieradka mielona jest uznaną aromatyczną przyprawą, nadaje każdej potrawie niepowtarzalny,...
Rodzaj: przyprawy i zioła
Nazywana jest kminem czarnym, kminkiem egipskim lub czarnuchą. Ma standardowy wygląd czarnych, śladowych ziaren. W Polsce była dawniej przyprawą biedoty, stanowiącą namiastkę kosztownych ziół i...
Rodzaj: bakalie i orzechy
Sezam to ziarno bogate jednocześnie w witaminy, jak i elementy mineralne. Jest cennym źródłem wapnia, żelaza, magnezu, cynku, sodu i witaminy A, witaminy B6 oraz witaminy E. Ze względu na zawartość...
Targroch Len złoty to kolejny naturalny artykuł spożywczy, który w ostatnim czasie staje się coraz bardziej popularny. Targroch oferuje len w postaci nasion, które z zasady stosuje się w formie...
Zielona soczewica jest smaczna, dość szybka w przygotowaniu i stanowi częsty zamiennik mięsa w daniach wegetariańskich. W połączeniu z brązowym ryżem stanowi danie z pełną pulą aminokwasów...
Rodzaj: bakalie i orzechy
Słonecznik łuskany 1 kgJedna z najpiękniejszych roślin uprawnych i ozdobnych, o interesujących wykorzystaniach, co walorach wizualnych. Na polskich polach zakwita w samym środku lata, dekorując...
Rodzaj: bakalie i orzechy
Płatki migdałowe Targroch to nadzwyczajna, wyjątkowo zdrowa przekąska, którą można bez wyrzutów sumienia zaspokoić niewiele znaczący głód. Będą genialnym dodatkiem do musli, jogurtów czy płatków...
Rodzaj: bakalie i orzechy
Żurawina nie od dziś znana jest ze swoich parametry zdrowotnych i smakowych. Ten niepokaźny, ale wartościowy owoc ma w zanadrzu naprawdę niemało do zaoferowania. Żurawinę niejednokrotnie stosuje...
Rodzaj: przetwory i dania gotowe
Pomidory suszone to jeden z uniwersalnych części, które wzbogacają smak wielu wytrawnych dań. Przypadną do gustu w szczególności miłośnikom kuchni włoskiej, która korzysta z nich nader często. Poza...