Wielkość opakowania: 500 g
Błonnikowa owsianka gromadzi wysoką zawartość błonnika, który pomaga zadbać o trafne trawienie. Ma dodatkowo niską zawartość cukru i posiada dobre minerały, takie jak cynk, fosfor i magnez. Jest...
Rodzaj: makaron
elementy: mąka pszenna, woda, sól. Sposób przygotowania: zalać gorącą wodą na 5-7 minut, po odcedzeniu gotowy do spożycia, albo do smażenia. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj: makaron
składniki: mąka pszenna 85%, woda, sól, kurkuma. Alergeny: mąka pszenna. Sposób przygotowania: gotuj we wrzącej wodzie przez 3-5 minut, następnie odcedź i opłucz. Przechowywyać w suchym i chłodnym...
Rodzaj: makaron
składniki: mąka pszenna 85%, woda, sól, kurkuma. Alergeny: mąka pszenna. Sposób przygotowania: gotuj we wrzącej wodzie poprzez 3-5 minut, następnie odcedź i opłucz. Przechowywyać w suchym i...
Rodzaj: makaron
składniki: mąka pszenna 77%, mąka gryczana 10%, woda, sól, kurkuma. Alergeny: mąka pszenna. Sposób przygotowania: gotuj we wrzącej wodzie poprzez 3-5 minut, następnie odcedź i opłucz. Przechowywyać...
Rodzaj: makaron
elementy: mąka pszenna 77%, mąka gryczana 10%, woda, sól, kurkuma. Alergeny: mąka pszenna. Sposób przygotowania: gotuj we wrzącej wodzie przez 3-5 minut, następnie odcedź i opłucz. Przechowywyać w...
Rodzaj: kasza
Mus wieloowocowy z dodatkiem kaszy manny. Przecierowy, pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Mieści naturalnie występujące cukry. Źródło błonnika.
Rodzaj: makaron
elementymąka z ryżu brązowego*. (*certyfikowany naturalny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIAMakaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować na średnim ogniu od czasu do czasu...
Rodzaj: makaron
elementymąka kukurydziana 100 %.SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 3-4 minuty. Odsącz makaron i użyj według ulubionego przepisu....
Rodzaj: makaron
komponentymąka pełnoziarnista z PSZENICY durum, mąka JĘCZMIENNA pełnoziarnista (36 %), mąka OWSIANA (28 %), czarna marchew w proszku, cynk, selen.OPISMakaron Cardio ma wyrazisty i wyśmienity smak....
Rodzaj: makaron
komponentymąka kukurydziana (100 %).SPOSÓB PRZYGOTOWANIADo osolonej gotującej się wody wrzuć makaron (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotuj 11 - 13 minut. Odsącz makaron i użyj według ulubionego...
Rodzaj: makaron
Makaron wyprodukowany w włoskiej mąki kukurydzianej i ryżowej. Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości oraz postępowej technice produkcji, makaron zachowuje sprężystość, kształt ipodczas...
Rodzaj: makaron
elementy100 % naturalna mąka z ciecierzycy.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie poprzez 4 minuty (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i...
Rodzaj: ryż
składnikiEkologiczny ryż jaśminowy biały 100 %.OPISSposób przygotowania: uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na niewiele znaczącym ogniu ok. 15...
Rodzaj: ryż
elementyEkologiczny ryż basmati biały 100 %.OPISSposób przygotowania: uprzednio wypłukany ryż gotować w proporcji 1:2 (1 porcja ryżu na 2 porcje wody) na niedużym ogniu ok. 25 min.WARTOŚĆ ODŻYWCZA...
Rodzaj: makaron
Makaron ryżowy z czarnym sezamem 5 mm pakiet 3 x 200 gMakaron dzięki zawartości czarnego sezamu zyskuje wyjątkową, ciemną barwę. Makaron jest lekkostrawny, bezglutenowy i optymalny dla wegetarian i...
Rodzaj: ryż
Napój ryżowy bez dodatku cukru, 100% włoski ryż komplet 6 x 1 LNapój ryżowy smaczny i orzeźwiający, źródło wapnia i witamin D i B12, bez alergenów.
Rodzaj: ryż
naturalny ryż brązowy długoziarnisty zachowuje wszystkie cenne komponenty znajdujące się w łusce, dzięki temu jest bardziej wartościowy niżeli ziarno obłuszczone. Ryż brązowy polecamy jako dodatek...
Rodzaj: makaron
Makarony (ryżowy) krajanka bezglutenowy
Rodzaj: kasza
organiczna kasza gryczana niepalona jest typowo stosowana jako komponent obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem, a także jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.