Rodzaj: chińska
Chińskie Ciasteczka Szczęścia z Wróżbą 100 Sztuk
Rodzaj: japońska
zestaw Do Sushi 17 Produktów Premium wymiar XL
Pomocnik do pałeczek 100 szt
Wakame chuka sałatka 150 g Garso
Sos teriyaki gęsty 2,2kg Lkk
Rodzaj: chińska
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Mleczko kokosowe marki Terrasana to naturalny dodatek, które może znaleźć sporo zastosowań w Twojej kuchni. Jest szczególnie modny w daniach kuchni krajów azjatyckich, takich jak Tajlandia czy...
Rodzaj: japońska
towar produkowany z 3 rodzajów wodorostów, skatalogowany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Niewielka i chrzęstna struktura...
Rodzaj: japońska
artykuł wyprodukowany z wodorostów Nori, zgromadzony ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Biały nalot może wynikać z naturalnie...
Rodzaj: japońska
artykuł wytwarzany z wodorostów Wakame, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można dodać je do sałatek i doprawić do...
Rodzaj: japońska
towar wykonany zwodorostów Wakame, skategoryzowany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Można je dodać je do sałatek i doprawić...
Rodzaj: japońska
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Rodzaj: meksykańska
Chili con carne to uznana przez amerykanów mięsna potrawa. Pikantne, prawidłowo doprawione, aromatyczne danie kuchni Tex-Mex lubią jeszcze Polacy. Mieszanka przypraw spełni oczekiwania w potrawach...
Chow Mein to chińska odmiana makaronu pszennego, który niejednokrotnie spożywa się w tamtejszej kuchni. Tego typu makaron jest nad wyraz prędki w przygotowaniu i gotowy do zjedzenia już po trzech...
ekologiczne grzyby shiitake zwane inaczej twardnikami japońskimi uprawiane są na martwych kłodach drzew liściastych. Cieszą się coraz obszerniejszym zainteresowaniem ze względu na swoje cenne cechy...
Rodzaj: japońska
Sos Shoyu znamionuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku,...
Rodzaj: meksykańska
Meksykański sos na bazie pomidorów, cebuli, przypraw i papryczek jalapeno. Bez niego nie wyobrażamy sobie przygotowania pysznych taco!
Agar agar produkowany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go zastosować do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Nieprzeciętna alternatywa...