Papier tapiokowy do sajgonek bez namaczania komplet 2 x 50 gTo cieniutkie, delikatne ciasto służy z reguły do przygotowania lubianych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z...
To cieniutkie, delikatne ciasto służy w głównej mierze do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie gromadzi glutenu. Jego...
zestaw do sushi Premium dla 4-6 osób 1.061 kg renomowanego producenta House of Asia pozwoli Ci przygotować własną wersję tej popularnej japońskiego potrawy. Ze części znajdujących się w zestawie...
Prozdrowotny wpływ alg morskich odkryto już setki lat temu, w kulturze Dalekiego Wschodu. Jednak na świecie popularność ich wzrosła dopiero na przestrzeni XX wieku. Nori to unikalna odmiana...
Przyjemność jedzenia sushi! Z zestawem House of Asia własnoręcznie przygotujesz autentyczne japońskie sushi. Na dobry początek oferujemy komplet dla 2-4 osób. Pozwala przygotować 34 kawałków sushi....
Jeśli należysz do smakoszy kuchni azjatyckiej, poznaj ciekawy artykuł, który swoim oryginalnym smakiem urozmaici niejedną orientalną potrawę. Olej z prażonego sezamu i ziaren soi to kolejna...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor zawdzięcza kurkumie. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. Żeby przygotować curry dla 2-4 osób w...
Chińskie warzywa do woka komplet 2 x 330 gMieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa nadzwyczajnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku...
Pasta kantońska ma słodko-pikantny i lekko pomidorowy aromat. Nadaje potrawom niepowtarzalny i specyficzny dla Kantonu smak.
Imbir biały do sushi zestaw 2 x 360 gW przerwach między kawałkami sushi - imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci lubiany jest za swoje parametry smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w...
Chrupiące kiełku fasoli mung w zalewie wykorzystuje się z reguły w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, jednak prawidłowo sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. Kiełki fasoli mung...
Grzyby shiitake znane u nas także pod nazwą twardnik jadalny, to jedne z najpopularniejszych grzybów w Azji i równocześnie, drugie po pieczarkach, z reguły uprawiane grzyby na świecie. W...
Grzyby mun to lubiane w kuchni azjatyckiej, a zwłaszcza kuchni chińskiej jadalne grzyby dające szereg kulinarnych możliwości. Grzyby mun są dość sporych rozmiarów, dlatego te od House of Asia...
Grzyby shiitake to źródło umami. Mają mięsistą konsystencję i są szczególnie aromatyczne. Posiadają uniwersalne użycie, lecz dzięki swym walorom smakowym niezwykle dobrze sprawdzą się w daniach...
Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa nadzwyczajnie nadaje się do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku dodają grzyby. Całość świetnie komponuje...
Pasta Korma Curry to perfekcyjnie kremowa, ale łagodniejsza odmiana curry w indyjskim stylu. W jej składzie wyszukamy cebulę, pastę, czosnek, imbir, orzechy nerkowca i aromatyczne, starannie...
Zadbaj o swoje zdrowie i urodę z pomocą wyjątkowych grzybów Snow Fungus od firmy House of Asia. To skarbnica aminokwasów, białka, witamin i minerałów w jednym, powstała z 30 g ciętych grzybów,...
Słodycz miodu i wyrazisty smak czosnku stanowią genialną bazę marynat i sosów do mięs. Nie gromadzi konserwantów, wzmacniaczy smaku i sztucznych zagęstników. Jest adekwatna dla wegetarian. Gromadzi...
Jadalne pędy bambusa stanowią popularny dodatek do dań kuchni orientalnej przygotowanych na bazie makaronu czy ryżu. Można dodawać je z powodzeniem do zup oraz sałatek, w zależności i upodobań....
Marynowany imbir do sushi pozwoli oczyścić kubki smakowe przed skosztowaniem kolejnej rolki. Wyjątkowy smak imbiru docenili szefowie kuchni na całym świecie. Imbir pochodzi z Azji i stanowi nad...