Okazja cenowa Carrefour Classic Ocet spirytusowy 10% 500 ml za jedyne
Carrefour idealny do sosów, dipów i przetworów jakość kontrolowana Nadające się do recyklingu Ocet spirytusowy 10% kwasowości. ...
Producent: Bio Food
Produkty z działu BIO doskonale sprawdzą się w polskiej kuchni. Jedną z ekologicznych propozycji jest ocet jabłkowy BIO 700ml - Bio Food, wyprodukowany wyłącznie na bazie naturalnych składników. W produkcji octu zastosowano jabłka pochodzące z ekologicznych upraw. Ocet jabłkowy BIO 700ml - Bio Food jest doskonałą propozycją dla osób szukających naturalnego konserwantu. Z powodzeniem można go dodawać do najróżniejszych potraw, w zależności od indywidualnych preferencji. Warto zwrócić uwagę na jego właściwości prozdrowotne. Produkt jest zalecany ...
Carrefour Produkt polski Ocet jabłkowy 6 % kwasowości. Produkt pasteryzowany. ...
Carrefour idealny do sosów, dipów i przetworów jakość kontrolowana Ocet spirytusowy 10 % kwasowości. ...
Carrefour Aceto Balsamico di Modena IGP - Ocet balsamiczny z Modeny. Kwasowość: 6 %. ...
Producent: BioNaturo
Proponowany przez nas 5%-owy ocet jabłkowy firmy BIOnaturo to wyrób w 100 % naturalny. Czym jest i jak powstaje ocet jabłkowy$3006 Ocet jabłkowy ma żółto-brązową barwę i jest lekko mętny. Wyróżnia się charakterystycznym kwaśnym, octowym smakiem i zapachem jabłek. Proponowany przez nas 5%-owy ocet jabłkowy firmy BIOnaturo, powstał przy użyciu jabłek pochodzących z ekologicznych upraw. Podczas produkcji rozdrobnione owoce łączy się z drożdżami, które zamieniają cukier pochodzący z jabłek na alkohol. Później w procesie fermentacji alkohol przy...
Woda, alkohol, ekstrakt ze słodu jęczmiennego Kwasowość: 6,5%...
Producent: Alce Nero
OPIS OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 500 ml - ALCE NERO -zawiera dużą ilość polifenoli i witaminę E -obniża stężenie glukozy -ma właściwości antybakteryjne -w kosmetyce jest wykorzystywany do dezynfekcji i oczyszczania Ocet jabłkowy to produkt, który był stosowany już w starożytności. Powstaje podczas fermentacji octowej alkoholu. Był on stosowany już w starożytności. Ocet ten posiada bursztynowy kolor i jest mętny. Łyżka stołowa zawiera jedynie 3 kalorie. Można go stosować jako dodatek do dań mięsnych, sałatek, sosów oraz koktajli. Jako doda...
Tradycyjna receptura i metoda wytwarzania Produkowany od 1932 roku Najwyższej jakości składniki Doskonały do marynat mięsnych i warzywnych Uprawniony do oznaczania znakiem jakości Q...
Producent: Monini
Monini Ocet winny biały to całkowicie naturalny produkt, który powstaje w wyniku fermentacji starannie wyselekcjonowanych i szczególnie cennych gatunków win. Jest doskonałym uzupełnieniem sałatek, marynat i dressingów. Idealnie nadaje się do domowych przetworów. Ocet winny biały kwasowość: 7,1 %. ...
NAZWA SUPLEMENTU:Olej MCT z kokosaOPAKOWANIE:500 ml SKŁADNIKI:olej MCT zawierający średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z orzechów kokosowych (Cocos nucifera L.)DZIENNA PORCJA:14 - 84 g produktuSPOSÓB UŻYCIA:Porcję produktu 14 g (1 łyżka stołowa) spożywać 2 razy dziennie podczas posiłków. Zalecaną porcję produktu można zwiększać o 14 g co 3 dni, do uzyskania optymalnej porcji 1-3 łyżek stołowych 2 razy dziennie.DODATKOWE INFORMACJEProducent i dystrybutor: Młyn Oliwski Sp. z o.o. ul. Spacerowa 18, 80-330 GdańskPrzechowywanie:Suplementy diety powin...
Producent: Diamond
Ocet ryżowy jest szeroko stosowany w kuchniach świata. Jest niezbędnym składnikiem między innymi sushi, dań słodko-kwaśnych, marynat do warzyw i mięs, czy dressingów do sałatek. Jest głównym składnikiem zaprawy octowej do ryżu do sushi. W tym celu, na 1 kg ryżu, weź 14 łyżek octu ryżowego, 6-8 łyżek cukru, szczyptę soli. Wszystko wymieszaj w małym rondelku i podgrzej na małym ogniu, nie gotuj, mieszaj do rozpuszczenia. Dodaj do ugotowanego wcześniej ryżu i delikatnie wymieszaj. Na naszej stronie możesz znaleźć pozostałe składniki do zrobienia i...
Producent: BioNaturo
Ocet balsamiczny marki Bionaturo otrzymywany jest czerwonego wina poddanego długotrwałemu dojrzewaniu. Surowiec do produkcji octu powstaje z najwyższej jakości owoców. Jego słodko-kwaśny, zbalansowany smak oraz niepowtarzalny, świeży aromat idealnie komponują się z daniami kuchni włoskiej. Kwas octowy w codziennej diecie przyspiesza proces poczucia sytości oraz stymuluje produkcje insuliny. Zwiększa wrażliwość tkanek na insulinę. Dodatkowo kwas octowy wpływa na obniżenie stężenia glukozy we krwi. Skład: Ocet balsamiczny 6%....
Producent: Primus
Avitek jest wodnym roztworem kwasu mlekowego o stężeniu 30%. Co to jest kwas mlekowy$22 Kwas mlekowy w produktach spożywczych powstaje w wyniku naturalnej fermentacji cukrów prostych tj. laktozy obecnej w mleku oraz fruktozy obecnej w warzywach i owocach. Kwas ten po raz pierwszy został wyodrębniony z kwaśnego mleka i stąd pochodzi jego nazwa. Obecność kwasu mlekowego w mleku powoduje naturalną zmianę jego struktury i smaku. Proces ten jest wykorzystywany przy produkcji serów, jogurtów, kefiru i innych produktów mleko pochodnych. Kwas mlekowy p...
Producent: Alce Nero
Ocet Balsamiczny z Modeny BIO marki Alce Nero to ocet powstały z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Ocet balsamiczny jest powszechnie uznawany, jako słodko-gorzka przyprawa do sałat i innych warzyw, ale w rzeczywistości, w zależności od swojej gęstości jest także stosowany od przystawek po desery. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Wspaniały smak wynika z użycia szlachetnych odmian winogron. Szczególnie nadaje się również do lodów, o...