Parametry
Producent: | Dolfin The Art Of Blending |
---|---|
Kategoria: | Czekolady i bombonierki |
Opis
Pod nazwą dulce de leche ukrywa się słodka masa kajmakowa, która w tej czekoladzie gra główną rolę. Dopełniona dmuchanym ryżem, który dodaje lekkości, przedstawia swoje inne oblicze. Świetnie współgra z delikatną goryczą ryżu i mleczną czekoladą. Każdy kęs tej tabliczki to najczystsza, słodka przyjemność.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest poprzez wielu za najlepszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to w głównej mierze niezwykle długa, bogata i barwna tradycja oraz działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i ekologicznych elementów z doskonałą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, przeróżne orzechy oraz inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal nieporównany wcześniej smak, wyróżniając jednocześnie wszystkie jej atuty.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, lecz stawia też na postępowość. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!