Parametry
Producent: | Dolfin The Art Of Blending |
---|---|
Kategoria: | Czekolady i bombonierki |
Opis
Czekolada mleczna z klasycznym dodatkiem słonego karmelu. Minimalne,zniewalające dziełko belgijskich mistrzów cukiernictwa.
Dlaczego belgijska czekolada uważana jest przez wielu za najkorzystniejszą na świecie? Decyduje o tym nie tylko najwyższa jakość ziaren kakaowca, którego używa się do jej wyrobu. Belgijska czekolada to typowo nad wyraz długa, bogata i barwna tradycja i działająca w służbie tej tradycji technika.
Cukiernikom spod znaku Dolfin od dziesięcioleci przyświeca jeden i ten sam cel: harmonijne połączenie naturalnych, autentycznych i organicznych komponentów z wyśmienitą masą czekoladową. Owoce, przyprawy, zioła, kwiaty, rozmaite orzechy, a także inne słodkości - te i inne dodatki pozwalają nadać czekoladzie nowy, niemal niespotykany wcześniej smak, uwydatniając równocześnie wszystkie jej atuty.
Dolfin czerpie z tradycji i natury, ale stawia także na nowoczesność. Wzbogacona oryginalnymi dodatkami czekolada ma smakować tak, jak nigdy wcześniej, ma być inspirująca, zaskakująca i cudownie pyszna - a przy tym zawierać ma jak najmniej tłuszczu i cukru.
Daj się porwać wyobraźni cukierników Dolfin i rozpocznij prawdziwą przygodę ze światem czekolady!