Parametry
Producent: | BRAVILOR BONAMAT |
---|---|
Kategoria: | Czekolady i bombonierki |
Opis
HCM 510Urządzenie do podgrzewana czekolady z systemem Bain-Marie. Elektryczne podgrzewanie z ręczną regulacją temperatury, zabezpieczeniem przed brakiem cieczy, wskaźnikiem poziomu cieczy, niekapiącym kranikiem i mieszadłem samoczynnym.
Nie wymaga podłączenia do sieci wodociągowej.atuty znaczna ilośc gorącej czekolady (10 l.) ekspresowo i w odpowiedniej temperaturze, Sterowany termostat do ustawiania żądanej temperatury, System Bain-Marie zabezpieczające przed przypalaniem i przywieraniem, Poziom wody w systemie Bain-Marie jest widoczny przez wskaźnik, samoczynne, magnetyczne mieszadło --//--CharakterystykaKolor Srebro rodzaj napoju Czekolada, mleko MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność (L) 10 pojemność pojemników 10 l Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V Moc elektryczna (kW) 2,85 wymiaryŚrednica (mm) 290 Wysokość (mm) 438