Parametry
Producent: | Octochocolate |
---|---|
Kategoria: | Czekolady i bombonierki |
Opis
Kakao ceremonialne:🍫 komfortowa forma tabliczki✨ rewelacyjne do ceremonii kakao🌱 100% artykuł wegański⬇ niski indeks glikemiczny✅ bez cukru✅ bez laktozy i glutenu✅ bez konserwantów✅ bez dodatku soli✅ bez dodatku oleju palmowego🥑 low carb i keto friendly BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku.
Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie! BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie znajdziesz oleju palmowego.NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.SOY FREE - produkt jest wolny od soi i jej przetworów.
100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.BIO: Jedz organiczne, a pomożesz naszej planecie.
Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wykonana z bezkompromisowców pochodzących z certyfikowanych upraw naturalnych i etycznego handlu.RAW, czyli bezkompromisowA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca.
Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze, a także zachowuje całą gamę elementów odżywczych. Kakao ceremonialne Głęboki smak ziaren kakaowca w wygodnej formie tabliczki Nieprażone ziarna kakao Użyliśmy nieprażonych ziaren kakao, by zachować najwięcej wartości odżywczych.
0% glutenu artykuł nie mieści glutenu. Skład produktu 100% nieprażone ziarno kakao*.*certyfikowany organiczny.artykuł może zawierać orzechy.Gramatura: 50g Wartości odżywcze Energia2416kJ / 586kcalTłuszcz52 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone30 gWęglowodany6 gw tym cukry1,5 gBłonnik23 gBiałko12 gSól0,2 g Ceremonia kakao - jak przygotować kakao ceremonialne Odłam porcję kakao ceremonialnego.
Na początek polecamy ok. 20-25g, czyli połowę tabliczki. Z czasem możesz powiększyć porcję.Możesz pokroić odmierzoną porcję kakao na niewielkie kawałki.Możesz dodać ulubione przyprawy: kardamon, cynamon, chili albo laskę wanilii.Do rondelka wlej porcją mleka roślinnego albo wody.
ilość płynu zależy od tego, jak gęsty chcesz mieć napój. Wsyp porcję kakao. Podgrzewaj delikatnie mieszając. Nie doprowadzaj napoju do wrzenia, a gdy uzyskasz jednorodny napój, kakao jest gotowe.