Krem orzechowy z nutą czekolady marki Octochocolate promocja 2023

jest dostępny w sklepie octochocolate.pl

Parametry

Producent:Octochocolate
Kategoria:Czekolady i bombonierki

Opis

Krem orzechowy z nutą czekolady Spróbuj naszej wersji! OCTOchocolate wprowadziło do tradycyjnej formuły orzechowego deseru Gianduja swoją wizytówkę - naturalny nektar z kwiatów palmy kokosowej. Znamionuje się on delikatną, nienarzucającą się nutą karmelu, która w specyficzny sposób wzmacnia orzechową teksturę kremu.

W składzie znaleźć można dodatkowo aromatyczną, organiczną wanilię Bourbon. Mistrzowie czekolady z manufaktury OCTOchocolate stworzyli wegańską Gianduję na nowo. Całość zamknięta jest w spektakularnie pokazującym się słoiku? to nieprzeciętny pomysł na prezent dla bliskiej osoby.

Kto raz spróbuje naszego kremu z orzechów laskowych na pewno zrezygnuje ze sztucznie dosładzanych odpowiedników przystępnych w sieciówkach. BEZ BIAŁEGO CUKRU: Nasze produkty słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku.

Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących. BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie! BEZ OLEJU PALMOWEGO: W naszych produktach nie odszukasz oleju palmowego.

NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego - IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie. SOY FREE - artykuł jest wolny od soi i jej przetworów. Krem orzechowy z nutą czekolady Gianduja Gianduja w niezwykle kremowej i delikatnej wersji kremu orzechowego z nutą czekolady Orzechy laskowe Chrupiące, o słodkim i charakterystycznym smaku dodają finezji całej kompozycji.

Cukier kokosowy Nektar z kwiatów palmy koksowej nazywany jedną z najzdrowszych substancji słodzących. Kakao Najwyższej jakości kakao zapewnia bogaty, głęboki smak specyficzny dla ziarna kakaowca.

Wanilia Bourbon Aromatyczna, słodka i konwencjonalna w swym smaku dopełnia kombinacje. 0% glutenu artykuł nie posiada glutenu. No palm oil towar nie posiada oleju palmowego. 0% laktozy produkt nie gromadzi laktozy, jest przychylny weganom.

Cocoa Quality Jakość renomowana i potwierdzana poprzez naszych Klientów Skład produktu Orzechy laskowe* 58%, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, kakao w proszku* 4%, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, wanilia Bourbon*.

* komponenty pochodzące z upraw ekologicznych. W produkcie jest osiągalna występowanie innych orzechów. Gramatura: 200g Wartości odżywcze w 100g Energia 2478 kJ/597kcal Tłuszcz 44 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9 g Węglowodany 35 g w tym cukry 35 g Błonnik 5 g Białko 10 g Sól 0,1 g Nasza Gianduja wykonana jest na bazie wegańskich surowców z upraw naturalnych, świadomych swego wpływu na środowisko i wspierające zasady etycznego handlu.

surowa czekolada RAW nie jest poddawana obróbce grzejnej, nie ma w niej glutenu ani białego cukru? jego rolę pełni nektar z kwiatów palmy kokosowej. Nadzwyczajny wpływ na zdrowie potwierdza również niski indeks glikemiczny IG 35.

Jest to towar pakowany w ekologiczne opakowania, dzięki czemu masz pewność, iż nie przyczyniasz się w żaden sposób do degradacji środowiska naturalnego.