Parametry
Producent: | Optimal |
---|---|
Kategoria: | Czekolady i bombonierki |
Opis
Profesjonalna fontanna czekoladowa 102 cm | 10 kg czekoladyFontanny czekoladowe Chocalo, to mistrzowskie urządzenia do zastosowań w gastronomii. Charakteryzują się prawidłową jakością wykonania przy stosunkowo niewysokiej cenie.Fontanny posiadają nastawny termostat do sterowania podgrzewaniem, a także dwa niezależne włączniki regulujące działanie całego urządzenia.
podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie albo podgrzewanie i płynięcie. Dostosowywane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, by czekolada spływała równomiernie z każdej strony.dostosowane są do bezustannej, wielogodzinnej pracy.
Odkręcana kolumna, a także misa znacznie usprawniają transport oraz czyszczenie fontann.niska waga sprzętów, odkręcana misa dolna, kolumna mocowana na gwint, przystępna cena, do 12 godz. Pracy bez przerwy, średnica podstawy 31 cm--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego zastosowania Przeznaczenie 80 do 220 gości Sterowanie Niezależny włącznik grzałki/silnika Do pracy ciągłej tak Stopki regulowane tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna objętośćPojemność 5 - 10 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,35 rozmiaryŚrednica (mm) 440 Wysokość (mm) 1020 wymiary misy Ø 44 cm