Parametry
Producent: | Olesiejuk Sp. z o.o. |
---|---|
Kategoria: | Hobby i poradniki |
ISBN | 9788327473066 |
Oprawa | twarda |
Autor | Robert Winckiewicz |
Wydawnictwo | Olesiejuk |
Ilość stron | 192 |
Rok wydania | 2019 |
Opis
Trzecia książka Roberta Winckiewicza całkowicie poświęcona jest dziczyźnie. Dowiesz się z niej, jak innowacyjnać z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso, a także jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje dodatkowo, co jest niezbędne, żeby robić własne wędliny i kiełbasy.
odnajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby oraz dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na rewelacyjne dodatki akcentujące smak mięsa. Data premiery: 2019-03-22 EAN: 9788327473066 Format: 21,5x29,5 cm liczba stron: 192 Rok wydania: 2019 Wydawnictwo: Olesiejuk Sp.
z o.o.