Parametry
Producent: | Profi Cook |
---|---|
Kategoria: | Kombiwary i parowary |
Moc | 520 W |
Kolor | różowy |
Opis
technologia gotowania Sous-Vide to próżniowa metoda długiego gotowania potraw w szczelnie zamkniętych workach plastikowych, umieszczonych w gorącej wodzie. Celem metody jest zachowanie naturalnego smaku i jakości żywności.
Główne zalety: • obudowa ze stali rdzoodpornej • dokładne gotowanie żywności dzięki elektronicznej regulacji temperatury (maks. Odchylenie +/– 0,5 °C) • Zachowuje witaminy, elementy odżywcze i aromat • Funkcja delikatnego gotowania, przygotowywania jogurtu i utrzymywania ciepła • ekran LCD (niebieskie podświetlenie) • Regulacja temperatury: 45°C – 90°C • 72-godzinny timer • objętość: 8,5 l • Naczynie do gotowania (nieprzywierająca powłoka) • pokaźne okno w pokrywie • zestaw zawiera szczypce i kratkę ze stali nierdzewnej do układania żywności przed gotowaniem...