Okazja cenowa Superfoods. Źródło energii prosto z natury. Poradnik Zdrowie - SUSANNA BINGEMER, 86876901426KS (7639404) za jedyne
ISBN: 9788327714701 Oprawa: twarda Autor: Salomea Łowicka Wydawnictwo: Wam Ilość stron: 283 Rok wydania: 2017
Dzisiejsza kuchnia bardzo się zmienia, ale mimo wszystko cenimy w niej to, co dobrze znane. Lubimy, kiedy obok nowych smaków pojawiają się te klasyczne, przywodzące na myśl nasz dom z okresu...
ISBN: 9788328003514 Oprawa: twarda Autor: Katarzyna Cichopek Wydawnictwo: Buchmann Ilość stron: 160 Rok wydania: 2013
Katarzyna Cichopek, popularna aktorka, prezenterka telewizyjna i tancerka, a z reguły mama kilkuletniego Adasia, doradza w książce, jak zapewnić dzieciom prawidłowy wzrost i rozwój, dbając o ich...
ISBN: 9788381039642 Autor: Patrycja Walter-Zagórska
Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze! znajdziesz tu przepisy autorskie oraz konwencjonalne, przeniesione z kuchni konwencjonalnej do polowej, aby żar z ogniska...
ISBN: 9788381037198 Oprawa: miękka Autor: Agnieszka Bednarska Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 272 Rok wydania: 2021
Chleb bez glutenu$609 To prostsze aniżeli myślisz! Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami na ogół nie są proste. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało...
ISBN: 9788328390355 Autor: Ryan Suzanne
Uzależnienie od cukru rujnuje zdrowie. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to nadwaga, a nawet chorobliwa otyłość. Cierpią stawy, kręgosłup, wątroba i nerki. Cierpi dusza. Nie pomagają kolejne diety ani...
ISBN: 9788370738648 Oprawa: twarda Autor: Hanna Szymanderska Wydawnictwo: Multico Ilość stron: 120 Rok wydania: 2010
ZUPY. TradycyjnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się równocześnie polewki genialnie wszystkim...
ISBN: 9788381030304 Oprawa: twarda Autor: Dariusz Kuźniak Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 240 Rok wydania: 2017
Każdy z nas ma czasem kulinarne zachcianki! Nie chcesz spędzać w kuchni kilku godzin ani szukać jedzenia na telefon? Darek Kuźniak podsunie ci pomysły na coś szybkiego i smacznego ze składników,...
ISBN: 9788381036689 Oprawa: miękka Autor: Svetlana Ovsyankina Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 256 Rok wydania: 2020
Svetlana Ovsyankina, tancerka Polskiego Baletu Narodowego i autorka bestsellerowej książki Fit przepisy od baletnicy, powraca z porcją nowych przepisów! Dieta baletnicy musi być odżywcza, dawać...
ISBN: 9788328389878
Jesteś na diecie ketogenicznej lub chcesz na nią przejść, lecz brakuje Ci czasu na przygotowywanie posiłków? Z podobnym problemem zmaga się dużo osób - jeśli chcesz mu zaradzić, sięgnij po książkę...
ISBN: 9788382167917 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Rok wydania: 2021
Prezentowane w pierwszej części receptury dedykujemy zwolennikomsprawdzonych poprzez pokolenia receptur, a więc tym wszystkim smakoszom,którzy cenią sobie dania korzystnie zadomowione w naszej...
ISBN: 9788383171067 Autor: Bednarska Agnieszka Wydawnictwo: Pascal
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, iż bez nich twoje dania nie będą jednakowo smaczne, a posiłki staną się...
ISBN: 9788327731586 Autor: Anastazja Pustelnik Wydawnictwo: WAM Ilość stron: 392
najistotniej KOMPLETNA KSIĄŻKA KUCHARSKA SIOSTRY ANASTAZJI! Kolejna i zarazem ostatnia obszerna Księga Siostry Anastazji stanowi prawdziwe kulinarne kompendium, w którym tradycyjne receptury...
ISBN: 9788370738655 Oprawa: twarda Autor: Hanna Szymanderska Wydawnictwo: Multico Ilość stron: 120 Rok wydania: 2010
JAJKA I SERY, CZYLI najkorzystniejszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON tradycyjnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W serii,,Kanon tradycyjnej Kuchni Polskiej" przedstawiamy najlepsze,...
ISBN: 9788320036039 Oprawa: miękka Autor: Gertig Henryk, Przysławski Juliusz Wydawnictwo: PZWL Ilość stron: 468 Rok wydania: 2007
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9 Rok wydania 2015 Warszawa Wydanie 1 liczba...
ISBN: 9788327730459 Autor: Dąbrowska Beata Wydawnictwo: WAM Ilość stron: 240
Prosty i skuteczny sposób na pełnowartościowy post, choćby jeśli Twój kalendarz pęka w szwach Ciągle jesteś w biegu? Spędzasz dużo czasu w pracy? A może lubisz wracać do diety dr Dąbrowskiej albo...
ISBN: 9788327440044 Oprawa: twarda Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Olesiejuk Ilość stron: 288 Rok wydania: 2016
Zielone warzywa nie tylko fantastycznie wyglądają na talerzu – obecnie uważa się je za jedną z najzdrowszych grup towarów żywnościowych. Powinniśmy je zjadać kilka razy dziennie!Oto prawie 130...
ISBN: 9788377059197 Oprawa: twarda Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Fenix Ilość stron: 160 Rok wydania: 2015
Poszukując przysmaków kuchni z przeróżnych stron Polski, na naszej „mapie kulinarnej" możemy wyszczególnić co najmniej kilka regionów: Pomorze i Kaszuby, Wielkopolskę i Kujawy, Śląsk, Pogórze...
ISBN: 9788383185071 Autor: Dominika Targosz
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nietrudne desery z nutką ekstrawagancji i kuchenne potrzebniki, czyli dodatki o obszernej sile rażenia....
ISBN: 9788301150730 Oprawa: miękka Autor: Henryk Gertig, Jan Gawęcki Wydawnictwo: wydawnictwo naukowe pwn Ilość stron: 150 Rok wydania: 2013
Drugie zmodyfikowane wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia...
ISBN: 9788376414454 Oprawa: miękka Autor: Krystyna Osowska Wydawnictwo: Difin Ilość stron: 288 Rok wydania: 2012
Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania i ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w...