Parametry
Producent: | Pascal |
---|---|
Kategoria: | Kuchnia, przepisy kulinarne |
ISBN | 9788381037198 |
Oprawa | miękka |
Autor | Agnieszka Bednarska |
Wydawnictwo | Pascal |
Ilość stron | 272 |
Rok wydania | 2021 |
Opis
Chleb bez glutenu$609 To prostsze aniżeli myślisz! Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami głównie nie są łatwe. Pieczywo bez dodatku konwencjonalnych mąk nieraz wychodzi twarde albo mało wyrośnięte, a czasem praktycznie nie pasuje do zjedzenia.
Zamiast się poddać, Agnieszka Bednarska zaczęła pytać dlaczego$610. Jej książka to efekt wielu lat zdobywania wiedzy, zgłębiania technologii piekarskich i właściwości bezglutenowych mąk. W prosty i przystępny sposób podaje w niej wszystko, co musisz wiedzieć,radować się nieprzeciętnymi wypiekami!
Wypróbuj 100 przepisów na: chleby i bułki na zróżnicowanych bazach i z zróżnicowanymi dodatkami smakowymi, zdrowe ciasta, ciasteczka, drożdżówki, rogaliki i pączki, pizze na bezglutenowych spodach, focaccie i podpłomyki, pieczywo i przekąski z najróżniejszych stron świata: chlebki naan, grissini, tortille i inne, pozbawione cukru i nabiału dodatki do pieczywa.
Otwórz swoją domową piekarnię już dziś! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.