Parametry
Producent: | Jedność |
---|---|
Kategoria: | Kuchnia, przepisy kulinarne |
ISBN | 9788381442237 |
Oprawa | twarda |
Autor | Lucie Reynier |
Wydawnictwo | Jedność |
Ilość stron | 248 |
Rok wydania | 2020 |
Opis
Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą tworzyć dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego prawidłowego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i produktywności intelektualnej jest zatem potrzebne, aby te neurony funkcjonowały korzystnie!
Pozwól się poprowadzić po przepisach zawartych w tej książce i poznaj wszystkie sztuczki, które wzmocnią twoją pamięć i energię, pokażą jak walczyć ze stresem i bezsennością i uzupełniać brakujące składniki w organizmie.
Zaplanuj posiłki zgodnie z własnymi potrzebami, a twój mózg pozostanie młody i produktywny przez niemało lat!
Autorka książki, Lucie Reynier, jest dietetykiem. To pasjonatka kuchni, która łączy talent kulinarny z wiedzą dotyczącą zdrowia. Oferuje przepisy pasujące do potrzeb każdego z nas. Uczy zasad równowagi metabolicznej, kładąc nacisk na to, żeby sprawiać sobie przyjemność, zachowując dobrą formę.
Książka mieści 40 prostych przepisów na smaczne potrawy i opisy ponad 60 superproduktów żywieniowych, tak zwanych naturalnych wspomagaczy organizmu.
Tytuł Podkręć swój mózg! 40 przepisów i ponad 60 superproduktów Autor Lucie Reynier Tłumacz Katarzyna Cedro Wydawnictwo Jedność EAN 9788381442237 ISBN 9788381442237 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia liczba stron 112 Rok wydania 2020 Oprawa Miękka Wydanie 1