Maszynka do mielenia mięsa (wilk) HENDI Profi Line 1/2 UNGER 12. Dedykowany do wykorzystywania profesjonalnego, wyśmienicie sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, pokaźnych...
Kotleciarka elektryczna producenta YATO to niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych kuchni, sklepów mięsnych, garmażeryj, restauracji i firm cateringowych, które stawiają na rewelacyjną jakość...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) z systemem UNGER producenta YATO o orientacyjnej sprawności 220 kg/godz. Obudowawykonana z anodyzowanego aluminium. Wyjmowana gardziel. Nóż, ślimak,...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) producenta Forgast o orientacyjnej efektywności 120 kg/godz. Maszynka jest przeznaczona do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) producenta Forgast o orientacyjnej produktywności 80 kg/godz. Maszynka jest dedykowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) firmy Forgast o sporej wydajności do 320 kg/godz. Maszynka jest przeznaczona do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w postaci...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej wydajności 220 kg/godz. Maszynka jest asygnowana do rozdrabniania produktów spożywczych jak: mięso czy warzywa w...
Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki Forgast o orientacyjnej efektywności 220-250 kg/godz. Pokrywa - polerowane aluminium. Gardziel z odlewu żeliwa. Nóż i ślimak - ze stali...
Kotleciarka marki Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki z 33 ostrzami każdy optymalne nacinanie mięsa bez deformacji kształtu. Urządzenie świetne do stołówek, barów, domów...
Stan: stosowany. Posiada zarysowania, a także inne ślady wykorzystywania, które nie wpływają na działanie urządzenia. Kotleciarka firmy Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) marki YATO dedykowana do wykorzystywania mistrzowskiego w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach, firmach cateringowych....
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa (kotleciarka). Tworzona z wysokiej jakości stali kwasoodpornej. Przypasowana do każdego rodzaju mięsa. Zezwala na uzyskanie równomiernych proporcji artykułu....
Krajalnica Profiline do wędlin z nożem ø 195 mm, 0,2 kW, Profesjonalna krajalnica z linii Profi Line firmy Hendi. Wyśmienita do gastronomii i sklepów mięsnych. Wysoka jakość wykonania naszych...
Maszynka do zmiękczania mięsa - nieznaczny przyrząd asygnowany do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala produktywnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso...
typ: komorowa produktywność: 8 m³/h
Maszynka do zmiękczania mięsa - niewiele znaczący przyrząd przeznaczony do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala produktywnie, bez użycia środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso...
Maszynka do zmiękczania mięsa - mały przyrząd dedykowany do zmiękczania ascetycznego mięsa. Pozwala efektywnie, bez wykorzystania środków chemicznych uszlachetnić i zmiękczyć mięso przeznaczone do...
fachowy wilk do mięsa z linii Top Line asygnowany do mielenia wszelkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa produkowana w pełni z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej. Demontowalna...
profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line dedykowany do mielenia wszelkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Obudowa produkowana kompletnie z wysokiej jakości polerowanej stali nierdzewnej....
Maszynka do mięsa MG 510. Przeznaczona do małej gastronomii. Orientacyjna efektywność chwilowa: 120 kg/h. Kołek dociskowy produkowany z twardego tworzywa. W wyposażeniu 3 sitka: 3 mm, 4,5 mm, 8 mm...