Parametry
Producent: | Profi Cook |
---|---|
Kategoria: | Maszyny do lodów |
Opis
Urządzenie do lodów ProfiCook PC-ICM 1140
Od razu poczujesz różnicę
Czy wyrób własnych lodów to pracochłonne zajęcie? Domowe lody można przygotować choćby bez maszynki, ale jest to zajęcie pracochłonne i zabiera sporo czasu. Lody własnej roboty powinny być mieszane w kilkugodzinnych odstępach, aby rozbić powstające kryształki lodu. I dlatego maszynki do lodów zyskują coraz większe powodzenie. I nie tylko dlatego,ułatwiają całe przedsięwzięcia lecz dlatego iż własnoręcznie zrobione lody są o sporo smaczniejsze i zdrowsze. Maszynka do lodów pozwoli Ci nie tylko przygotować klasyczne desery lodowe, lecz da Ci szansę zrobienia własnych sorbetów, mrożonych koktajli czy mrożonych jogurtów. Bez chemii bez spulchniaczy, same naturalne zdrowe komponenty.
Jak działa maszynka do lodów? Maszyna do lodów Profi-Cook PC-ICM 1140 pomoże przygotować Ci przepyszne lodowe desery, z naturalnych komponentów i o optymalnej konsystencji. Maszynka wyposażona w misę mrożącą, mieszadła, pokrywę z otworem, zegar cyfrowy i wyświetlacz LED. Obudowa ze stali nierdzewnej. Jak maszyna kręci lody? Zanim włączysz maszynkę włóż misę do zamrażarki i chłódź przynajmniej poprzez 12 godzin. Potem należy umieścić schłodzone naczynie w maszynie włożyć mieszadła i wsypać/wlać elementy. Ustawiamy czas i możemy iść robić co innego. Pamiętaj! Im dłużej będziesz trzymać lody w zamrażarce tym twardsze się staną. Dlatego warto wyjąć je z zamrażarki na godzinę przed jedzeniem. W zestawie sugestie dotyczące przepisów Maszynka cicha więc nikomu nie będzie przeszkadzać kręcenie lodów.
sprawdź film:
*
Od razu poczujesz różnicę
Czy wyrób własnych lodów to pracochłonne zajęcie? Domowe lody można przygotować choćby bez maszynki, ale jest to zajęcie pracochłonne i zabiera sporo czasu. Lody własnej roboty powinny być mieszane w kilkugodzinnych odstępach, aby rozbić powstające kryształki lodu. I dlatego maszynki do lodów zyskują coraz większe powodzenie. I nie tylko dlatego,ułatwiają całe przedsięwzięcia lecz dlatego iż własnoręcznie zrobione lody są o sporo smaczniejsze i zdrowsze. Maszynka do lodów pozwoli Ci nie tylko przygotować klasyczne desery lodowe, lecz da Ci szansę zrobienia własnych sorbetów, mrożonych koktajli czy mrożonych jogurtów. Bez chemii bez spulchniaczy, same naturalne zdrowe komponenty.
Jak działa maszynka do lodów? Maszyna do lodów Profi-Cook PC-ICM 1140 pomoże przygotować Ci przepyszne lodowe desery, z naturalnych komponentów i o optymalnej konsystencji. Maszynka wyposażona w misę mrożącą, mieszadła, pokrywę z otworem, zegar cyfrowy i wyświetlacz LED. Obudowa ze stali nierdzewnej. Jak maszyna kręci lody? Zanim włączysz maszynkę włóż misę do zamrażarki i chłódź przynajmniej poprzez 12 godzin. Potem należy umieścić schłodzone naczynie w maszynie włożyć mieszadła i wsypać/wlać elementy. Ustawiamy czas i możemy iść robić co innego. Pamiętaj! Im dłużej będziesz trzymać lody w zamrażarce tym twardsze się staną. Dlatego warto wyjąć je z zamrażarki na godzinę przed jedzeniem. W zestawie sugestie dotyczące przepisów Maszynka cicha więc nikomu nie będzie przeszkadzać kręcenie lodów.
sprawdź film:
*