Piec do pizzy 1-komorowy elektryczny 6,9 kW, 4 x Ø 40 cm, z elektronicznym panelem promocja 2024

Cena12841.2
Zobacz w sklepie
sprawdź dostępność w sklepie XXLgastro.pl

Parametry

Producent:Resto Quality
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400, Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych, obfite okienko zezwala na ciągłą kontrolę pieczenia, wysokiej jakości izolacja termiczna, front pieca stworzony ze stali rdzoodpornej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny, wewnętrzne oświetlenie komory, elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający skrupulatną kontrolę warunków obróbki termicznej, płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory, niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych, postępowy design, wygodny uchwyt ze stali rdzoodpornej na całej długości drzwi, komora dostosowana do blach cukierniczych 600x400mm, w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia, urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki, możliwość dokupienia komory wzrostowej, parametry techniczne: liczba komór: 1, wymiary pizzy: 4x 40 cm, wymiary wewnętrzne: 820x840x175 mm, wymiary zewnętrzne: 1100x1074x413 mm, moc: 6,9 kW, napięcie: 400V, temperatura: 45-455°C, waga: 98 kg, ilość blach 60x40cm: 2, Wyposażenie dopełniające: okap nad piec 1100x1115x120 – 1 900 zł netto, okap nad piec 1100x1165x310 – 6 850 zł netto, podstawa pod piec – 2 060 zł netto, płyty szamotowe w całej komorze - 2 210 zł netto, możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności przez dźwignię otwarcia komina - 550 zł netto, możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto, możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto, Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D4?: W pełni mistrzowski piec do cukierni/piekarni wytworzony we Włoszech.

Elektroniczne sterowanie parametrami pieca. Możliwość piętrowania pieca w moduły. Komora o wysokości 180mm. Wytrzymały i wygodny uchwyt drzwi. Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.

Możliwość dokupienia generatora pary. Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina. Pokaźne okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku. Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.

Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia pokaźniejszej równomierności wypieku. 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski. Do pobrania: Instrukcja obsługi