Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektroniczny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 105.65 producenta Moretti Forni. Stworzony ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych części cieplnych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje doskonałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Cechuje się perfekcyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany z reguły w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
właściwości produktu:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
- technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla rewelacyjnego wypieku pizzy i produktów z wykorzystaniem drożdży
- technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący genialną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
- Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
- Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.