Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektroniczny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 65.105 producenta Moretti Forni. Wykonany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników cieplnych znakomite i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje doskonałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się doskonałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany w głównej mierze w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy artykułu:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
- technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla nadzwyczajnego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
- technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- opatentowany perforowany szamot zapewniający nieprzeciętną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
- Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
- Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.