Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Piec do pizzy 1-komorowy S105 evolution z okapem i bazą marki Moretti Forni. SeriaS evolution cechuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wyszukanym wyglądzie, praktycznym w użyciu i praktycznym we wszelkich swych funkcjach. Drzwi doskonale wyważone, nietrudne w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Obfite szkło zapewnia rewelacyjną widoczność w trakcie pieczenia. Zastosowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu.
parametry artykułu:
- Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
- Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach.
- Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
- Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
- Multi-Timer® Technology - nadzoruje czas w 6 obszarach pieczenia
- Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i nieprzeciętnej produktywności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do odpowiedniej mocy. Gwarantuje ponadto dodatkowe 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS
- Split-Booster® Technology - pozwala na rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster
- Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
- Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i produktywnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu
- i brudu z powierzchni pieczenia
- Half-Load Technology - zezwala na zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując części cieplne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
- ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System).
Możliwość dokupienia podstaw.
dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.