Parametry
Producent: | RM Gastro |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy D-12 P na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Elektroniczny panel sterowania - umożliwiający m.in. Zaprogramowanie opóźnionego startu, zakończenia pieczenia dla każdej komory oddzielnie, dwa programy pracy.
Energooszczędne grzałki górne - dla dokładniejszego i szybszego pieczenia. Wewnętrzne oświetlenie halogenowe. Cała komora wyłożona płytami szamotowymi. Płyty szamotowe dolne ActiveStone o grubości 22 mm. Płyty szamotowe górne i boczne tradycyjne. Cyfrowy termometr. Dostosowywane odprowadzenie pary.
Piec zaprojektowany i stworzony, aby pracować z najwyższą produktywnością i efektywnością. Szybkie nagrzewanie. Nietrudny dostęp do części - prosta konserwacja i czyszczenie. Front ze stali nierdzewnej, pokrywa ze stali malowanej. Termostat regulacji temperatury niezależny dla górnych i dolnych grzałek. Wentylator chłodzący powiększa komfort pracy.
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wytworzony przez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.