Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 105.105 firmy Moretti Forni. Tworzony ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory, a także sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów cieplnych nieprzeciętne i równomierne pieczenie. Piec zagwarantuje nieprzeciętne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Sugerowany głównie w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
właściwości artykułu:
- technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
- technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla nadzwyczajnego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
- technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- opatentowany perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
- Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
- Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe dane przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.