Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 72.72 producenta Moretti Forni. Wytworzony ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów grzejnych świetne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia świetne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Znamionuje się perfekcyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany w głównej mierze w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
- technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla perfekcyjnego wypieku pizzy i produktów z wykorzystaniem drożdży
- technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- opatentowany perforowany szamot zapewniający nieprzeciętną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
- Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
- Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.