Moretti forni Piec do pizzy 2-komorowy s100 icon z okapem i komorą rozrostu | mfsi100dl promocja 2025

Cena110452.77
Zobacz w sklepie
jest dostępny w sklepie M&M Gastro

Parametry

Producent:Moretti Forni
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Piec do pizzy 2-komorowy S100 Icon z okapem i komorą rozrostu marki Moretti Forni. SeriaS ICON cechuje się kultowym i innowacyjnym designem, dzięki temu znakomicie scala się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości rozszerzonej o 32% w porównaniu z okapem z kolekcjiS evolution jest czarny i ma nowe logo z rezultatem Cortena. Wyświetlacz kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona zakrywająca koła ulepsza estetykę i ujednolica wygląd pieca. Równocześnie zapewniony jest dostęp upraszczający instalację, a także czyszczenie i konserwację.
parametry artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w rozmaitych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według artykułu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - obserwuje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - zezwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i znakomitej produktywności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do stosownej mocy. Gwarantuje także dodatkowe 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS
  • Split-Booster® Technology - pozwala na zwiększenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nieskomplikowanego i produktywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - umożliwia zastosowanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzejne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
  • ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

dodatkowe dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.