Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S firmy Moretti Forni. Tworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zagwarantuje nadzwyczajne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Genialny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i produktywność techniczną czyniąc serię istotnie
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najbardziej innowacyjnych na rynku. Rekomendowany z zasady w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
- Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
- System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii nawet o 30%
- technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
- Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C
- nieznaczna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
- automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
- instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
- rewelacyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej
- Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zmniejsza koszty produkcji
- SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu,, a także samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
- ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
- efektywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dopełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.