Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 1-komorowy t75 | mfmt75et1s promocja 2024

Cena92863.77
Zobacz w sklepie
jest dostępny w sklepie M&M Gastro

Parametry

Producent:Moretti Forni
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S firmy Moretti Forni. Tworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zagwarantuje nadzwyczajne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Genialny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i produktywność techniczną czyniąc serię istotnie
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najbardziej innowacyjnych na rynku. Rekomendowany z zasady w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii nawet o 30%
  • technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C
  • nieznaczna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • rewelacyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zmniejsza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu,, a także samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • efektywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dopełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.