Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 producenta Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej produktywności produkcyjnej. Piec zagwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Nieprzeciętny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc serię istotnie
wszechstronną. Charakteryzuje się wyśmienitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej innowacyjnych na rynku. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak na dodatek innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
właściwości towaru:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
- System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii nawet o 30%
- technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
- Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
- śladowa ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
- automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
- Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
- intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
- nieprzeciętne rozwiązanie do produkcji ciągłej
- Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
- SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
- ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
- sprawność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.