Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy t64 | mfmt64e2 marki Moretti forni promocja 2024

Cena87697.77
Zobacz w sklepie
jest dostępny w sklepie M&M Gastro

Parametry

Producent:Moretti Forni
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 producenta Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej produktywności produkcyjnej. Piec zagwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Nieprzeciętny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc serię istotnie
wszechstronną. Charakteryzuje się wyśmienitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej innowacyjnych na rynku. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak na dodatek innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
właściwości towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii nawet o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • śladowa ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
  • intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
  • nieprzeciętne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • sprawność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.