Piec przelotowy elektryczny do pizzy 2-komorowy T75 | MORETTI FORNI MFMT75ET2S promocja 2024

Cena179701.77
Zobacz w sklepie
jest dostępny w sklepie M&M Gastro

Parametry

Producent:Moretti Forni
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET2S firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec gwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc kolekcję nad wyraz
wszechstronną. Charakteryzuje się rewelacyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej zaawansowanych na rynku. Sugerowany najczęściej w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking ogranicza zużycie energii choćby o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • niewiele znacząca ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
  • samoczynne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • genialne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System)
  • produktywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.