Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET2S firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej skuteczności produkcyjnej. Piec gwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc kolekcję nad wyraz
wszechstronną. Charakteryzuje się rewelacyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej zaawansowanych na rynku. Sugerowany najczęściej w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
- System Eco-SmartBaking ogranicza zużycie energii choćby o 30%
- technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
- Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
- niewiele znacząca ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
- samoczynne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
- instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
- genialne rozwiązanie do produkcji ciągłej
- Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
- SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory lub jej wyjeździe po upieczeniu, i samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
- ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System)
- produktywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.