Moretti forni Piec przelotowy elektryczny do pizzy 3-komorowy t75 | mfmt75et3s promocja 2024

Cena265309.77
Zobacz w sklepie
jest dostępny w sklepie M&M Gastro

Parametry

Producent:Moretti Forni
Kategoria:Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Opis

Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET3S producenta Moretti Forni. Produkowany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej wydajności produkcyjnej. Piec zapewnia wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Genialny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność techniczną czyniąc serię bardzo
wszechstronną. Charakteryzuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej innowacyjnych na rynku. Polecany przede wszystkim w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • idealne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu,, a także samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
  • wydajność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.