Parametry
Producent: | Moretti Forni |
---|---|
Kategoria: | Piece i płyty grzejne gastronomiczne |
Opis
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET3S producenta Moretti Forni. Produkowany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyekwipowane w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej wydajności produkcyjnej. Piec zapewnia wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Genialny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i efektywność techniczną czyniąc serię bardzo
wszechstronną. Charakteryzuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej innowacyjnych na rynku. Polecany przede wszystkim w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
- technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
- technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
- System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30%
- technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
- Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
- niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
- Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
- Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
- samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
- intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
- idealne rozwiązanie do produkcji ciągłej
- Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
- SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu,, a także samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
- posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
- wydajność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.