Parametry
Producent: | Royal Catering |
---|---|
Kategoria: | Wózki na żywność |
Opis
Nasza sprawna maszyna do robienia waty cukrowej została zaprojektowana, aby przygotować pyszną watę cukrową w zaledwie 30-60 sekund na porcję. Zbudowana z trwałej stali nierdzewnej i tworzyw nienaturalnych, ta maszyna do waty cukrowej wytrzyma częste zastosowanie i zapewni niezawodne wyniki przy każdym użyciu dzięki swej mocy 1200 W i napięciu 230 V.
Candy Floss Machine wyekwipowana jest w wózek i szufladę, co zapewnia komfortową mobilność i przechowywanie. Żeby zapewnić bezpieczeństwo w trakcie jej stosowania, maszyna do cukru wypuszczane jest z osłoną ochronną.
dodatkowo, zawiera instrukcję obsługi, aby pomóc w prostej konfiguracji i obsłudze. Szeroka sprawność sprzętu Royal Catering to zasługa elementu cieplnego o mocy 1200 W. Zapewnia on przygotowanie jednej porcji waty z 12-18 g cukru w niezwykle niedługim przedziale czasowym (od 30 do 60 sekund).
Urządzenie zaopatrzono w 2 przyciski – jeden włącza grzanie, a drugi obroty głowicy. Misa o średnicy 52 cm (wymiar L) pozwala na zrobienie przekąski w zróżnicowanych wielkościach. Do wykonania naczynia i łyżki (gratis w komplecie) zaimplementowano stal nierdzewną, podobnie jak do całej reszty wytrzymałej konstrukcji.
komponenty wytwarzane z tego materiału nadają się do mycia w zmywarce. Stal nierdzewna cechuje się biologiczną neutralnością, nietrudnym czyszczeniem i niepodatnością na korozję. Cztery klamry zabezpieczają naczynie i redukują wibracje.
krystaliczna pokrywa z plastiku pozwala obserwować działanie modelu RCZC-1200E i równocześnie zabezpiecza watę przed wiatrem, zabrudzeniami i innymi czynnikami zewnętrznymi. Bezpieczna eksploatacja jest rezultatem wbudowanego bezpiecznika (zapasowy w zestawie) i systemu różnicowo-prądowego.
Maszyna do waty cukrowej posiada woltomierz, który obserwuje ewentualne niepożądane działania. Dużą mobilność gwarantuje sprzętowi wózek zaopatrzony w dwa duże gumowe koła. Sprawdzą się one nawet na wyboistej drodze.
zrównoważone nóżki chronią przed ślizganiem. W wielkiej szufladzie podzielonej na trzy komory można przechowywać np. Cukier, barwniki, stożki do pakowania.