Łuskarka frozen ice | 620kg/24h | system chłodzenia powietrzem | split1300 marki Resto quality promocja 2024

Cena34526.62
Zobacz w sklepie
sprawdź dostępność w sklepie MROZAN

Parametry

Producent:RESTO QUALITY
Kategoria:Wytwornice lodu gastronomiczne

Opis

Opis:

  • Najwyższej jakości profesjonalna łuskarka do lodu włoskiej produkcji świetnie spełni oczekiwania w supermarketach, targach rybnych, restauracjach, szpitalach
  • tworzy lód w postaci łusek
  • szczególnie niskie zużycie wody: 1l wody na 1kg lodu! (tylko w wersji chłodzonej powietrzem)
  • 1 m³ = 430 kg lodu
  • Urządzenie do podłączenia pod agregat zewnętrzny
  • produktywność chłodnicza: 3 500 W (temperatura parowania -22°C )
  • wytworzony lód jest przechowywany w zewnętrznym zasobniku na lód (do oddzielnego zakupu)
  • Tropikalna klasa klimatyczna zagwarantuje wydajną pracę urządzenia aż do +43°C
  • Odpływ grawitacyjny
  • pokrywa produkowana ze stali nierdzewnej
  • Parownik i świder do lodu produkowane ze stopu o właściwościach antykorozyjnych
  • Rama monoblok wytwarzana ze stali nierdzewnej
  • Sterowanie elektromechaniczne
  • Wymagane jest podłączenie do wody 3/4" i do odpływu
  • Pasujące zasobniki: BINT830, BIN1200DD, RB280, DRB1100, DRB2500

Parametry technologiczne:

  • rozmiary zewnętrzne [mm]: 495x588x705
  • produktywność [kg/24h]: 620
  • pojemność zasobnika: brak
  • Chłodzenie: SPLIT
  • Zużycie wody [l/kg]: -
  • Zasilanie [V]: 230
  • Czynnik chłodniczy: R404A - R507 - R448A - R449A - R407F - R452A
  • Moc [kW]: 0,18
  • Waga [kg]: 73

Dlaczego warto wybrać łuskarkę Resto Quality Frozen Ice SPLIT1300?:

  • W pełni profesjonalna łuskarka stworzona we Włoszech
  • solidna i estetyczna kompozycja produkowana z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • idealnie pasuje do produkcji łusek lodowych do ekspozycji ryb, produkcji piekarniczej itp.
  • wykonana z tworzyw w 90% nadających się do recyklingu
  • Wysoka wydajność – urządzenie przystosowane do pracy ciągłej
  • 24 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Do pobrania:

Instrukcja obsługi