Rodzaj: suszone owoce
doskonała do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania albo jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego...
Rodzaj: suszone owoce
genialna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania albo jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango....
Rodzaj: suszone owoce
nieprzeciętna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania albo jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny...
Słonecznik łuskany smażony i solony solą himalajską składniki: nasiona słonecznika 98%, olej rzepakowy, sól himalajska 1,2%; może zawierać śladowe ilości innych orzechów i bakalii. *...
Rodzaj: orzechy
Orzechy arachidowe Vivio nie zawierają dodatku soli. Są nieprzeciętnym komponentyem albo dodatkiem do ciast, deserów, lodów i owsianki. Doskonale komponują się z miodem i w wersji wytrawnej w...
Rodzaj: orzechy
Orzechy arachidowe Vivio nie zawierają dodatku soli. Są perfekcyjnym komponentyem lub dodatkiem do ciast, deserów, lodów i owsianki. Rewelacyjnie komponują się z miodem oraz w wersji wytrawnej w...
Rodzaj: wiórki
Warto posiadać w kuchni wiórki kokosowe z powodu ich uniwersalności i licznych korzyści zdrowotnych. Wiórki z kokosa sprawdzą się jako dodatek do śniadania, deseru, słodkich wypieków oraz wtedy,...
Rodzaj: wiórki
Wiórki kokosoweWiórki kokosowe otrzymuje się z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Mają delikatny, kokosowy aromat, są lekkie i chrupiące. Wspaniale sprawdzą się jako dodatek do...
Rodzaj: suszone owoce
Daktyle suszone bez pestekDaktyle są owocami jadalnymi, jednocześnie po przetworzeniu, jak i na ascetycznie. Najlepiej komponuje się z kruchymi ciastami, budyniami i czekoladą, lecz także są...
Rodzaj: suszone owoce
Daktyle suszone bez pestekDaktyle są owocami jadalnymi, jednocześnie po przetworzeniu, jak i na minimalistycznie. Najlepiej komponuje się z kruchymi ciastami, budyniami i czekoladą, lecz także są...
Rodzaj: orzechy
komponenty: Orzechy ziemne prażone, cukier trzcinowy, cynamon, syrop glukozowy,; może zawierać znikome ilości innych orzechów i bakalii. *ascetyczniec z Argentyny/Chin - przetworzono w Polsce....
Rodzaj: orzechy
Orzechy ziemne w karmelu z cukru trzcinowego z wiórkami kokosowymi komponenty: Orzechy ziemne prażone, cukier trzcinowy, wiórki kokosowe, syrop glukozowy; może zawierać nieznaczne ilości innych...
Rodzaj: orzechy Wielkość opakowania: 100 g
Na całym świecie leszczyny, której owocami w postaci orzechów laskowych możemy się cieszyć występuje blisko 100 odmian. Jednak te najszlachetniejsze rosną w Turcji. Orzechy laskowe, ze względu na...
Rodzaj: orzechy
Orzech włoski to jedno z najpopularniejszych drzew na całym świecie. Sadownicy cenią je za unikatową długowieczność – potrafi dożyć nawet 500 lat. Na bazie krążących legend, został szanowany za...
Rodzaj: orzechy
Na całym świecie leszczyny, której owocami w postaci orzechów laskowych możemy się radować występuje blisko 100 odmian. Jednak te najszlachetniejsze rosną w Turcji. Orzechy laskowe, ze względu na...
Rodzaj: orzechy
Orzech włoski to jedno z najpopularniejszych drzew na całym świecie. Sadownicy cenią je za unikatową długowieczność – potrafi dożyć choćby 500 lat. Na bazie krążących legend, został lubiany za...
Rodzaj: orzechy
Orzechy nerkowca to jedne z najpóźniej odkrytych przysmaków – dopiero w poprzednim stuleciu dowiedziono, iż są jadalne. Przez swój słodki i delikatny smak uznawane są za jedne z najsmaczniejszych...
Rodzaj: orzechy
Orzechy nerkowca to jedne z najpóźniej odkrytych przysmaków – dopiero w poprzednim stuleciu dowiedziono, iż są jadalne. Poprzez swój słodki i delikatny smak uznawane są za jedne z najsmaczniejszych...
Szałwia hiszpańska (Chia) Szałwia hiszpańska BadaPak jest renomowana za swoje nasiona. Są one prawdziwą kopalnią wartości odżywczych. Lubiane są głownie ze względu na dużą zawartość kwasów omega-3....
Rodzaj: pistacje
Ludzkość zna je od blisko 9 tysięcy lat. Sławę zyskały dzięki starożytnym Rzymianom, którzy je uwielbiali i bardzo cenili. Przez wyjątkowo długi czas jedzone były wyłącznie przez wybrańców, dlatego...