Rodzaj: wiórki
naturalne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy z zasady do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych...
Rodzaj: orzechy
ekologiczne ORZECHY BRAZYLIJSKIE delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przeważnie jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do płatków zbożowych, ciast i innych deserów.
Rodzaj: orzechy
organiczne orzechy nerkowca cechują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę i ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Rodzaj: orzechy
naturalne ORZECHY WŁOSKIE znamionują się atrakcyjnym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) albo jako samodzielną przekąskę.