Perforowana forma do ciasta - krągła. Wytworzona ze stali rdzoodpornej. Nieduża perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Znakomicie gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu. Grubość 0,8...
Perforowana forma do ciasta - krągła. Stworzona ze stali rdzoodpornej. Nieduża perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Wyśmienicie gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu. Grubość 0,8...
Perforowana forma do ciasta - kolista. Stworzona ze stali nierdzewnej. Niewielka perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Świetnie gładka powierzchnia nieskomplikowane wyjęcie ciasta z rantu....
Perforowana forma do ciasta - okrągła. Tworzona ze stali nierdzewnej. Znikoma perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Wyśmienicie gładka powierzchnia nieskomplikowane wyjęcie ciasta z rantu....
Perforowana forma do ciasta - okrągła. Wykonana ze stali nierdzewnej. Niewiele znacząca perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Genialnie gładka powierzchnia nietrudne wyjęcie ciasta z rantu....
Perforowana forma do ciasta - okrągła. Stworzona ze stali rdzoodpornej. Niewielka perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Świetnie gładka powierzchnia nietrudne wyjęcie ciasta z rantu. Grubość...
Perforowana forma do ciasta - okrągła. Wyprodukowana ze stali rdzoodpornej. Niewielka perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Wyśmienicie gładka powierzchnia przystępne wyjęcie ciasta z rantu....
Perforowana forma do ciasta - okrągła. Wyprodukowana ze stali rdzoodpornej. Drobna perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Znakomicie gładka powierzchnia proste wyjęcie ciasta z rantu. Grubość...
Końcówka cukiernicza gwiazda francuska stworzona ze stali rdzoodpornej. Nieprzeciętna do dekorowania kremem, śmietaną. Wytrzymała na wysokie temperatury, nie odkształca się. Jest dopasowana do...
Perforowana forma do ciasta - kwadratowa. Wyprodukowana ze stali nierdzewnej. Drobna perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Nadzwyczajnie gładka powierzchnia proste wyjęcie ciasta z rantu....
Perforowana forma do ciasta - kwadratowa. Wytworzona ze stali rdzoodpornej. Śladowa perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Wspaniale gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu. Grubość...
Perforowana forma do ciasta - kwadratowa. Wytwarzana ze stali nierdzewnej. Minimalna perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Idealnie gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu. Grubość...
Perforowana forma do ciasta - prostokątna. Wyprodukowana ze stali nierdzewnej. Niewielka perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Wyśmienicie gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu....
Stan: nowy. Sito do przecieraka do warzyw o śr. Oczka 1,5 mm. Wytworzone ze stali rdzoodpornej 18/10. Można myć w zmywarce. Uwaga: przystępna 1 sztuka.
Perforowana forma do ciasta - Calisson. Tworzona ze stali nierdzewnej. Nieznaczna perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Świetnie gładka powierzchnia łatwe wyjęcie ciasta z rantu. Grubość 0,8...
Sito do przecieraka do warzyw o śr. Oczka 1,5 mm. Wyprodukowane ze stali nierdzewnej 18/10. Można myć w zmywarce.
Worek cukierniczy bawełniany - powlekany 50 cm. Bezszwowe, bawełniane worki cukiernicze. Charakteryzują się wysoką wytrzymałością na rozciąganie i nadzwyczajną trwałością. Worki są wodoszczelne i...
Perforowana forma do ciasta - Oblong. Wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Nieduża perforacja daje efekt jednolitego pieczenia. Znakomicie gładka powierzchnia proste wyjęcie ciasta z rantu. Grubość...
Rant cukierniczy o rozmiarach 14,5x3,5 cm wytwarzany jest ze stali nierdzewnej. Wytrzymały, rozciągliwy, perforowany. Nadaje się do pracy w zamrażarkach, chłodziarkach, lodówkach, piekarnikach....
Blacha aluminiowa perforowana GN 1/1. Taca z mikroperforacją o skośnych krawędziach. Stworzona z niepowlekanego aluminium. Pasuje wspaniale do pieczenia ciastek, ciast, galaretek, quiche, ciast...