TECHNIKI GOTOWANIAGorące powietrze 30 – 300 °C, Funkcja kombi - gorące powietrze/para, Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C 30 – 130 °C, Bio-gotowanie 30 – 98 °C 30 – 98 °C, Regeneracja, system...
Wielofunkcyjny mikser uniwersalny (miesiarka) z nierdzewną dzieżą o objętości 10 l przeznaczony do wyrabiania ciast lekkich i ciężkich, kremów, ubijania piany. Urządzenie jednostajne i masywne...
Profesjonalna kostkarka do lodu IMC-2809W (chłodzenie wodą) producenta RM GASTRO mająca efektywność 28 kg lodu na dobę oraz obudowę ze stali, a także drzwi zasobnika wytworzone z wytrzymałego...
Mikser ręczny zanurzeniowy PSP -930 z końcówką miksującą o długości 30 cm do miksowania potraw w garnkach bez konieczności przekładania zawartości. Idealnie pasuje także do przyrządzania sosów,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32 do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 500 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22 na zasilanie 400 V do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz....
Profesjonalna kostkarka do lodu (chłodzona powietrzem) IMC-2809A firmy RM GASTRO posiadająca wydajność 28 kg lodu na dobę oraz obudowę ze stali oraz drzwi zasobnika wyprodukowane z wytrzymałego...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 500 k/godz. Wilk jest wyprodukowany...
Mikser uniwersalny RM-80B z 4-stopniową regulacją prędkości. Planetarne ułożenie przystawek zapewnia dokładne mieszanie masy bez rotacji dzieży o objętości 80 l. Urządzenie wysokiej klasy z...
Mikser uniwersalny RM-60 z 3-stopniową regulacją prędkości. Planetarne ułożenie przystawek gwarantuje dokładne mieszanie masy bez rotacji dzieży o poj. 60 l. Urządzenie wysokiej klasy z nierdzewną,...
Profesjonalna kostkarka do lodu IMC-3316W (chłodzenie wodą) marki RM GASTRO mająca sprawność 33 kg lodu na dobę, a także obudowę ze stali, a także drzwi zasobnika wytworzone z wytrzymałego...
Profesjonalna kostkarka do lodu (chłodzona powietrzem) IMC-2104A firmy RM GASTRO mająca produktywność 21 kg lodu na dobę i obudowę ze stali i drzwi zasobnika wyprodukowane z wytrzymałego tworzywa....
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12D do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 160 kg/godz. Korpus mielący, ślimak,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 zasilanie 230 V do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 160 k/godz....
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 300 k/godz. Wilk jest...
Kostkarka do lodu IMC-15565 A w obudowie ze stali rdzoodpornej o produktywności 155 kg lodu na dobę. Sprawdza się w barach, restauracjach, hotelach, dyskotekach. Chłodzenie powietrzem. Produkcja...
Kostkarka do lodu IMC-4625W w obudowie ze stali nierdzewnej o skuteczności 46 kg lodu na dobę. Sprawdza się w barach, restauracjach, hotelach, dyskotekach. Chłodzenie wodą. Produkcja kostek odbywa...
Profesjonalna kostkarka do lodu (chłodzona wodą) IMC-2104W producenta RM GASTRO posiadająca sprawność 21 kg lodu na dobę i obudowę ze stali oraz drzwi zasobnika wyprodukowane z wytrzymałego...
Profesjonalna kostkarka do lodu IMC-3316A (chłodzenie powietrzem) firmy RM GASTRO mająca efektywność 33 kg lodu na dobę, a także obudowę ze stali, a także drzwi zasobnika wyprodukowane z...
Mikser ręczny zanurzeniowy PSP -900 z rózgą i końcówką miksującą do miksowania potraw w garnkach bez konieczności przekładania zawartości. Nieprzeciętnie pasuje także do przyrządzania sosów, musów,...