Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy P-12 L na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Grzałki w każdej komorze - 2 górne i 2 dolne. Komora wytworzona ze stali nierdzewnej. Płyty szamotowe górne i...
Piec do pizzy elektryczny 2-komorowy D-12 P na 12 pizz o śr. 33 cm (po 6 na komorę). Elektroniczny panel sterowania - umożliwiający m.in. Zaprogramowanie opóźnionego startu, zakończenia pieczenia...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 500 k/godz. Wilk jest tworzony w...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12D na zasilanie 230 V do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 160...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz. Korpus mielący,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz. Korpus mielący, ślimak,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12D na zasilanie 400 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 160 kg/godz....
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22D do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 300 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 zasilanie 230 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 160 k/godz. Korpus...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 na zasilanie 400 V do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 160 k/godz. Korpus...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22 na zasilanie 400 V do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 300 k/godz. Wilk...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22 do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 300 k/godz. Korpus mielący, ślimak,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22 do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa ascetycznego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 300 k/godz. Korpus mielący,...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32 do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 500 k/godz. Wilk jest...
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) S-12 do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna sprawność 160 k/godz. Ślimak, nóż, a...
Wielofunkcyjny mikser uniwersalny (miesiarka) z nierdzewną dzieżą o pojemności 20 l przeznaczony do wyrabiania ciast lekkich i ciężkich, kremów, ubijania piany. Urządzenie zrównoważone i masywne...
Mikser uniwersalny RM-80B z 4-stopniową regulacją prędkości. Planetarne ułożenie przystawek zagwarantuje staranne mieszanie masy bez rotacji dzieży o objętości 80 l. Urządzenie wysokiej klasy z...
Pakowarka próżniowa 8 m³/h, wykonanie nierdzewne, szczególnie wytrzymała, wypukła pokrywa z klarownego metakrylanu z systemem blokującym, sterowanie cyfrowe, 10 programów użytkownika, ustawienie...
Zmywarka kapturowa do garnków 550x610 mm z dozownikiem płynu przemywającego i płuczącego oraz pompą płukania, Szerokość: 720 mm Głębokość: 780 mm Wysokość: 1760 mm Materiał wykonania: stal...
Rodzaj: płytowy
Powierzchnia: ryflowana Zasilanie: gazowe