Jedno z najpopularniejszych kakao firmy Becks, z dodatkiem dojrzewających w słońcu pomarańczy i odrobiną imbiru.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃....
Kakao uprawiane na Dominikanie ma naturalny smak ciemnej czekolady, cytrusów i marakui. Odkryj ten niesamowity produkt, który spodoba się nawet najbardziej wybrednym miłośnikom kakao.Przygotowanie:...
Kakao przyprawione szczyptą cynamonu. Zawartość kakao to aż 96%!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Znakomite...
Dla zwolenników klasyki - kakao bez dodatków. Bez przypraw, aromatów, cukru - po prostu czyste kakao.Sposób przygotowania: do szklanki wsyp 10 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie...
Intensywny smak kakao poprawnie komponuje się ze świeżą i subtelną miętą. To kakao na pewno zasmakuje miłośnikom miętowej czekolady After 8!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml...
Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Nieprzeciętny smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z...
Najwyższej jakości kakao korzystnie komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy...