Najwyższej jakości kakao należycie komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy...
Kakao uprawiane na Dominikanie ma naturalny smak ciemnej czekolady, cytrusów i marakui. Odkryj ten niesamowity artykuł, który spodoba się choćby najistotniej wybrednym miłośnikom...
Kakao przyprawione szczyptą cynamonu. Zawartość kakao to aż 96%!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Wyśmienite...
Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Nieprzeciętny smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z...
Intensywny smak kakao prawidłowo komponuje się ze świeżą i subtelną miętą. To kakao bez dwóch zdań zasmakuje miłośnikom miętowej czekolady After 8!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej...
Jedno z najpopularniejszych kakao producenta Becks, z dodatkiem dojrzewających w słońcu pomarańczy i odrobiną imbiru.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze...
Dla sympatyków klasyki - kakao bez dodatków. Bez przypraw, aromatów, cukru - po prostu czyste kakao.Sposób przygotowania: do szklanki wsyp 10 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie...