Jedno z najpopularniejszych kakao marki Becks, z dodatkiem dojrzewających w słońcu pomarańczy i odrobiną imbiru.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃....
Kakao uprawiane na Dominikanie ma naturalny smak ciemnej czekolady, cytrusów i marakui. Odkryj ten niesamowity artykuł, który spodoba się choćby najbardziej wybrednym miłośnikom...
Kakao przyprawione szczyptą cynamonu. Zawartość kakao to aż 96%!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Doskonałe...
Dla sympatyków klasyki - kakao bez dodatków. Bez przypraw, aromatów, cukru - po prostu czyste kakao.Sposób przygotowania: do szklanki wsyp 10 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie...
Intensywny smak kakao należycie komponuje się ze świeżą i subtelną miętą. To kakao bez wątpienia zasmakuje miłośnikom miętowej czekolady After 8!Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej...
Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Świetny smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą....
Najwyższej jakości kakao korzystnie komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy...