komponentygotowany moszcz winogronowy*, ocet winny* (*komponenty ekologiczne)OPIS idealny smak wynika z zastosowania odmian winogron: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta Fortana,...
komponentyoliwa z oliwek Biancolilla extra virgin* (*certyfikowany organiczny)OPISOliwa z oliwek extra virgin jest wytworzona przy użyciu jednej odmiany oliwek Biancolilla. Oliwa o jasnozielonej...
elementy naturalny ocet jabłkowyOPISEkologiczny, niefiltrowany ocet jabłkowy o kwasowości całkowitej 5 %.UWAGIMętny wygląd albo osad wynika z obecności "matki" octu. Prawidłowo wstrząśnij...
komponentyocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany naturalny)OPISOcet balsamiczny z Modeny z naturalnych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych...
komponentyocet jabłkowy* (*certyfikowany ekologiczny), pełna kwasowość 5 %UWAGI Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym...
komponentyoliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany ekologiczny)OPISOliwa z oliwek uzyskana jest bezpośrednio z oliwek wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość...
Rodzaj: kostka rosołowa Wielkość opakowania: 120 g
komponentysól, suszone płatki ziemniaczane*, mąka kukurydziana*, suszone warzywa* (9,4 %) [cebula* (5 %), marchew* (3,3 %), SELER* (1 %), pomidory* (0,1 %)], cukier trzcinowy*, kurkuma*, gałka...
Rodzaj: makaron
składnikimąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %) (*certyfikowany ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al...
Rodzaj: czekolady gorzkie
składnikimiazga kakaowa*, cukier trzcinowy* (17 %), tłuszcz kakaowy*, rozdrobnione prażone ziarna kakaowca* (10 %), wanilia*. Masa kakaowa min. 80 %. (*certyfikowany ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W...
Rodzaj: makaron
składnikimąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %) (*certyfikowany ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min....
elementygotowany moszcz winogronowy*, ocet balsamiczny z Modeny* (min. 10 %) (gotowany moszcz winogronowy*, ocet winny*) (*certyfikowany naturalny)OPISEkologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na...
Rodzaj: makaron Wielkość opakowania: 250 g
komponentymąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %) (*certyfikowany naturalny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone...
Rodzaj: czekolady mleczne
elementycukier trzcinowy* (31 %), ORZECHY LASKOWE * (23 %), tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełne* (17 %), miazga kakaowa*, wanilia*. Masa kakaowa minimum 36 % (*certyfikowany naturalny)WARTOŚĆ...
Rodzaj: czekolady gorzkie
elementymiazga kakaowa*, cukier trzcinowy* (23 %), tłuszcz kakaowy*, wanilia*. Masa kakaowa min. 75 % (*certyfikowany naturalny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 2470 kJ / 588 kcal...
Rodzaj: przetwory i dania gotowe
komponentyfasola cannellini*, woda, sól (*certyfikowany komponent odżywczy) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W sytuacji spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka,...
Rodzaj: przetwory i dania gotowe
komponentygroszek zielony*, woda, cukier trzcinowy*, sól (* certyfikowany naturalny) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W sytuacji spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość...
Rodzaj: przetwory i dania gotowe
składnikifasola borlotti*, woda, sól, sok z cytryny* (*certyfikowany organiczny) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych albo ciepłych dań. W sytuacji spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość...
Rodzaj: makaron
elementymąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany ekologiczny)OPISPolecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓBPRZYGOTOWANIAZagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli....
Rodzaj: makaron
komponentymąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany organiczny)OPISPolecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu,...
Rodzaj: makaron
składnikimąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany organiczny)OPISPolecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu,...