Rodzaj: sok
Zachowując wszystkie walory soków kwaszonych smak tego soku jest wyjątkowo zbliżony do smaku soku ze świeżej marchwi.
Rodzaj: sok
Jest to naturalnie mętny sok produkowany z buraków i selerów kiszonych, które poddaje się tłoczeniu na prasie. Uzyskany sok odpowietrza się, rozlewa do butelek i pasteryzuje, po czym...
Rodzaj: sok
Sok z ogórków kiszonych. Wartość odżywcza świeżych ogórków jest niewielka, lecz są cenne ze względu na smak i zawartość wielu związków o charakterze zasadowym. Kiszone ogórki sprzyjają ulepszonemu...
Rodzaj: sok
Sok z naturalnych buraków ćwikłowych, nie z koncentratu. Towar pasteryzowany.
Rodzaj: sok
Sok z ekologicznych buraków ćwikłowych, nie z koncentratu. Występujący osad tworzą naturalne komponenty. Towar pasteryzowany.
Rodzaj: sok
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z kapusty oraz pasteryzację. Opakowanie: 300 ml
organiczny i wegetariański barszcz czerwony. Znakomite gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Rodzaj: sok
Sok ten uzyskuje się przez bezpośrednie tłoczenie soku z marchwi i jabłek i pasteryzację.
Rodzaj: sok
towar pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą się nieznacznie różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne składniki pomarańczy. Posiada naturalnie występujące cukry. Przed...
Rodzaj: sok
Żurawina: NFC - tłoczony, nie z koncentratu, towar pasteryzowany.
Rodzaj: sok
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pomidorów, a także pasteryzację.
Rodzaj: syrop
Syrop z maliny jest nieprzeciętnym produktem do sporządzania napojów.
Rodzaj: sok
Sok tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić sie w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne komponenty granatu.
Rodzaj: sok
towar pasteryzowany. Sok tłoczony, nie z koncentratu. Smak i konsystencja mogą nieznacznie różnić się w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne komponenty malin naturalnych.
Rodzaj: sok
towar pasteryzowany. Smak i konsystencja nieznacznie moga sie różnić w zależności od pory roku. Występujący osad tworzą naturalne komponenty soku z brzozy.