Bio Tahini (pasta sezamowa) 500 g
adekwatny do dań z warzywami, zup, sałatek i dressingów.
Ocet ryżowy do sushi jest tworzona z wysokiej jakości składników ekologicznych i poddany jest długoterminowej fermentacji.
Rodzaj: zdrowe słodycze
Chipsy z soczewicy, które są genialne jako samodzielna przekąska lub jako dodatek dodań z ryżu albo makaronu. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Rodzaj: makaron
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Rodzaj: zdrowe słodycze
Orzechy pekan w czekoladzie mlecznej i kakao. Kusząca trufla to doskonała przekąska tworzona z organicznych elementów.
Rodzaj: makaron
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Poznaj w pełni naturalny, bezglutenowy makaron ramen TerraSana, wyprodukowany z brązowego ryżu. Ten organiczny produkt, zamknięty w wygodnej, 280-gramowej paczce, stanie się niezastąpionym...
Rodzaj: makaron
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Rodzaj: mleko
Mleczko kokosowe (22% tłuszczu) zestaw 2 x 400 ml ekologiczna kokosowa alternatywa mleka stanowi rewelacyjne uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Znamionuje się...
Rodzaj: zdrowe słodycze
organiczne migdały polane czekoladą mleczną i posypane cynamonem.
Zapraszamy do odkrycia unikatowego artykułu z naszego sklepu - Terrasana Furikake. To oryginalna mieszanka, łącząca w sobie chrupiący sezam i wyselekcjonowane algi morskie, które znajdują wielkie...
Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
elementynasiona SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany ekologiczny)OPISNiepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna...
Rodzaj: pasty i smarowidła
odpowiedni dla wegan. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Pyszne na pieczywie albo krakersach,jeszcze genialnie nadaje się do wypieków.
Rodzaj: makaron
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Rodzaj: pasty i smarowidła
Tajemnicą unikatowego smaku jest połączenie w stosownych proporcjach kakao i pasty z orzechów laskowych.idealnie pasuje do kanapek czy tostów, ale też na obiad np. Do naleśników czy jako dodatek do...
Sos sojowy to japoński sos fermentowany, który wytwarza się z mieszanki wody, soli, soi i pszenicy – to jedna z najszczególniej znanych i modnych przypraw typowych dla kuchni azjatyckiej. Spotykamy...