INDUSTRA COFFEE - Kenia Gachatha AA 250g Kenia, która smakuje jak najświeższe owoce - pełna rabarbaru, truskawek i porzeczek. Gachatha Farm jest prowadzona poprzez Gachatha Farmers Cooperative...
Kraj pochodzenia: Kolumbia
19grams Coffee - Kolumbia La Toma Ta kawa oszałamia intensywnością i złożonością, La Toma z Kolumbii to prawdziwa owocowa bomba z wyraźną słodyczą melona spadziowego i mlecznej czekolady. W trakcie...
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Manhattan Coffee - Kolumbia Viani - 250g Castillo i Typica po obróbce na mokro trafiła do Rotterdamu. Wypał wyciągnął z ziaren całą słodycz. Kawa choć nad wyraz owocowa to z niską kwasowością....
Rodzaj: rozpuszczalna
Rozpuszczalna kawa w wytwornym słoiczku, standardowym dla marki Davidoff. Przyjemnie zbalansowana mieszanka, która proponuje wyjątkowo kremowe i pełne intensywności wrażenia. Powstaje ze...
Kalita - Wave 185 stalowy dripper Dripper Kalita Wave 185 to zaparzacz, który służy do parzenia kawy metodą przelewową. Model ten zezwala na zaparzenie jednorazowo do 500 ml kawy. Czym różni się...
COFFEE PLANT - FLOW Juicy Fruit - 250g Kawa FLOW Juicy Fruit to odpowiedź na potrzebę pt. "dobra, soczysta kawa, najlepiej do ekspresu przelewowego' Voila! Ta mieszanka Rwandy z Etiopią to...
Kraj pochodzenia: Brazylia
COFFEE PLANT - Brazylia Cerrado - 250g Wyselekcjonowane ziarna kawy Arabika z regionu Cerrado w Brazylii są idealne do kaw czarnych i mlecznych przyrządzanych w ekspresach ciśnieniowych, kawiarkach...
Ingagi Coffee - Kenia Karimikui - 250g Słodka, karmelizowane nuty ziołowe i owoce czerwonej porzeczki. Aromaty śliwki, czerwonych winogron, wyrazista skórka cytrynowa Połączenie czerwonej gleby...
Kraj pochodzenia: Brazylia
Rum Baba - Ekwador Siempreverde - 250g Ekwador Siempreverde pochodzi z obróbki mytej stanie na wysokości zadania w przelewach czyli: Chemex, Aeropres, Delter bardzo kremowa kawa, z nutami...
Friedhats Etiopia Kebede Maro - 250 g Ta naturalna kawa wzięła swoją nazwę od słowa "diima" w języku Oromiffa oznaczającego czerwień. Pochodzi z linii małych gospodarstw rolnych, które...
Kraj pochodzenia: Honduras
Audun Coffee - Honduras El Mono - 250g Kawa jakości Speciality palona jasno genialnie sprawdza się w przelewach. Kawa jest poddana obróbce washed. F arma położona jest 2000 m n.p.m. K awa pochodzi...
COFFEE PLANT - FLOW Very Berry - 250g FLOW Very Berry jest nad wyraz słodka i jednocześnie nad wyraz owocowa. Łączy w sobie nuty pestkowych i czerwonych owoców. Cały sekret smaku polega na...
Kraj pochodzenia: Rwanda
Runty Roaster - Rwanda Gihanga- 250g Muhari przybywa z wioski Kanoga, zachodniej prowincji Rwandy. Ziarenka kultywaru Red Bourbon rosły na wysokościach między 1400 a 1800 m n. P. M. Obrobione...
Kraj pochodzenia: Brazylia
Guest Coffee - Brazylia Naimeg Kawa jakości Speciality palona ciemno wspaniała do kawiarki, ekspresu ciśnieniowego, ekspresu kolbowego. Rodzina tą kawą zajmuje się od ponad 60 lat, a sama farma...
Audun - Etiopia Bedessa Kawa z regionu Gujie po obróbce na mokro trafiła do Bydgoszczy. Tam zostało z niej wyciągnięte to, co najkorzystniejsze w kawach z Etiopii. Rekomendujemy parzenie w dripie,...
Audun Coffee - Kenia Gachatcha Kawa jakości Speciality palona jasno i poddane obróbce na mokro. O dmiany Wolisho i Dega w paczce, wypalone w Bydgoszczy zyskały błogą słodycz, orzeźwiające nuty...
Hard Beans - Toucan Blend 2.0 - 250g Mieszanka 80% arabiki i 20% robusty to idealna kombinacja dla entuzjastów prawidłowej kawy. Smakuje zarówno przygotowana w ekspresie ciśnieniowym, kawiarce,...
Runty Roaster - Kenia Gachika - 250g Kawy kenijskie to niemała gratka dla wielbicieli owocowych smaków w kawie. Tu mamy obróbkę mytą. Kawowce dojrzewały na wysokości 1600 m.-1000 m. N.p.m. -...
Kraj pochodzenia: Tanzania
COFFEE PLANT - Tanzania Ngila - 250g Blend ziaren odmian Kent i Bourbon – prosto z wulkanicznego wzgórza Ngorongoro w rezerwacie Ngila w Tanzanii. Do zaparzenia w dripie, chemexie, aeropressie czy...
Guest Coffee - Etiopia Malawo w przypadku tej kawy,stacja przemywająca, natychmiast po otrzymaniu kawy w wiśniach, sortuje i wybiera tylko najbardziej dojrzałe. Kiedy pestki są wydobywane z wiśni...