Okazja cenowa Kurs gotowania marka łebkowskiego - marek łebkowski (9788327125774) za jedyne
ISBN: 9788377466056 Oprawa: twarda Autor: Ferriss Timothy Wydawnictwo: LAURUM Ilość stron: 690 Rok wydania: 2013
Jak aby to było, gdybyś mógł osiągnąć światowy poziom w dowolnej dziedzinie w ciągu 6 miesięcy lub nawet w krótszym czasie? "4 godzinny mistrz kuchni" to coś więcej aniżeli książka...
ISBN: 9780141042992 Oprawa: miękka Autor: Jamie Oliver Wydawnictwo: Penguin Ilość stron: 336 Rok wydania: 2010
Jamie Oliver's no 1 bestseller, Jamie's Kitchen This is the ultimate guide for people who love great food and want to cook. It's packed with clear, no-nonsense advice and inspiration,...
ISBN: 9788363803537 Oprawa: miękka Autor: M Puzio Wydawnictwo: Arystoteles Ilość stron: 64 Rok wydania: 2014
Kuchnia włoska znamionuje się korzystaniem z obszernej ilości warzyw i przypraw takich jak oregano, bazylia, pieprz, estragon, tymianek, rozmaryn i stosowaniem parmezanu. W kuchni tej dość...
ISBN: 9788380853935 Oprawa: miękka Autor: Anna Brytek-Matera|Kamila Czepczor Wydawnictwo: Difin Ilość stron: 258 Rok wydania: 2017
Książka dotyczy psychospołecznego aspektu jedzenia pod wpływem emocji. Wyjaśnia, w jaki sposób jedzenie reguluje emocje i nastrój. Dowodzi, jak widoczne dla dobrego funkcjonowania człowieka jest...
ISBN: 9788381037198 Oprawa: miękka Autor: Agnieszka Bednarska Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 272 Rok wydania: 2021
Chleb bez glutenu? To prostsze aniżeli myślisz! Początki przygody z bezglutenowymi wypiekami na ogół nie są proste. Pieczywo bez dodatku tradycyjnych mąk często wychodzi twarde lub mało wyrośnięte,...
ISBN: 9788375569988 Oprawa: miękka Autor: Valli Alessandro Wydawnictwo: CeDeWu Ilość stron: 224 Rok wydania: 2018
- Chleb wykonany ręcznie i chleb przygotowany z wykorzystaniem automatu- Wszystkie tajemnice związane z drożdżami i inne- sporo najnowszych przepisówSądzę, że największą pochwałą, jaką można dostać...
ISBN: 9788371344787 Oprawa: twarda Autor: Bolesław Kołodziejski Wydawnictwo: HARMONIA Ilość stron: 82 Rok wydania: 2011
Wydanie 2011 r. Oprawa twarda Format 27x21,2 cm Strony 82 Piosenki zamieszczone w tej książce to niezwykle spokojne i relaksujące kołysanki-usypianki, które przenosząc dzieci w świat nastrojowej...
ISBN: 9788381036689 Oprawa: miękka Autor: Svetlana Ovsyankina Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 256 Rok wydania: 2020
Svetlana Ovsyankina, tancerka Polskiego Baletu Narodowego i autorka bestsellerowej książki Fit przepisy od baletnicy, powraca z porcją nowych przepisów!Dieta baletnicy musi być odżywcza, dawać...
ISBN: 9788301195809 Oprawa: miękka Autor: Magdalena Nowakowska Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe Pwn Ilość stron: 432 Rok wydania: 2017
Jaka była rola uczty i sympozjonu, prócz czerpanej z niej rozrywki i radości z jedzenia i picia?Kto gotował dla Platona i Sokratesa?Gdzie były kobiety, w trakcie gdy ich mężowie biesiadowali?Jak...
ISBN: 9788323334323 Oprawa: miękka Autor: Fairburn Christopher G. Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego Ilość stron: 372 Rok wydania: 2013
W tym pionierskim opracowaniu przygotowanym poprzez grupę najwybitniejszych badaczy zajmujących się diagnostyką i leczeniem zaburzeń odżywiania omówiono wszystkie kategorie tych zaburzeń i stany...
ISBN: 9788381882293 Oprawa: broszurowa Autor: Mollie Tunitsky Wydawnictwo: Rebis Ilość stron: 188 Rok wydania: 2021
Stop zespołowi jelita drażliwego! Dieta FODMAP.Łatwy program dla osób z IBS i refluksem żołądkowo-przełykowym.Dieta FODMAP to nietrudny program żywieniowy dla osób z zespołem jelita drażliwego,...
ISBN: 9788378985709 Oprawa: broszurowa Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: LITERAT Ilość stron: 32 Rok wydania: 2017
użyteczny poradnik, w którym wynajdziesz informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, tabelę kalorii i opis efektywnych diet odchudzających wraz z przepisami: śródziemnomorskiej, Michaela...
ISBN: 9788328037939 Oprawa: twarda Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Buchmann Ilość stron: 208 Rok wydania: 2016
100 kultowych przepisów kuchni polskiejJest to najnowsza książka kucharska przedstawiająca100 „kultowych" przepisów na potrawy, bez których nie wyobrażamy sobie dzieciństwa, rodzinnych spotkań...
ISBN: 9788378233855 Oprawa: twarda Autor: Marcin Rusnarczyk Wydawnictwo: Bernardinum Ilość stron: 164 Rok wydania: 2014
Dziś kawa to najpopularniejszy trunek na świecie. Wielu z nas nie wyobraża sobie dnia bez kubka tego aromatycznego napoju,jedynie nieliczni potrafią sposób jej parzenia podnieść do rangi dzieła...
ISBN: 9788365489173 Oprawa: twarda Autor: Rafał Jabłoński Wydawnictwo: Festina Ilość stron: 96 Rok wydania: 2016
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
ISBN: 9788328308480 Oprawa: miękka Autor: Barbara Dąbrowska-Górska, Magdalena Jarzynka-Jend Wydawnictwo: Helion Ilość stron: 272 Rok wydania: 2015
Lustereczko, powiedz przecie, kto od teraz jest na diecie?Czy uwielbiasz patrzeć na siebie w lustrze? Masz szczupłą twarz, smukłą figurę i zdrową cerę? A może jednak warto aby schudnąć? Jeżeli...
ISBN: 9788301163204 Oprawa: miękka Autor: Jan Gawęcki Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN Ilość stron: 560 Rok wydania: 2013
Książka omawia: cele i zadania tej dziedziny nauki, a także historię jej rozwoju; fizjologię trawienia i przyswajania pożywienia; zapotrzebowania energetyczne organizmu i ich zaspokajanie; elementy...
ISBN: 9788379933143 Oprawa: miękka Autor: Tadeusz Barowicz Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea Ilość stron: 128 Rok wydania: 2017
Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest szykowne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują...
ISBN: 9788381037129 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Zyśk Wydawnictwo: Pascal Ilość stron: 256 Rok wydania: 2021
Masz dość codziennego liczenia kalorii, planowania jadłospisów i starannego sporządzania listy zakupów? Anna Zyśk, autorka modnego profilu @jedz.pysznie, przychodzi z pomocą!Jedz zdrowo i nie...
ISBN: 9788320036039 Oprawa: miękka Autor: Gertig Henryk, Przysławski Juliusz Wydawnictwo: PZWL Ilość stron: 468 Rok wydania: 2007
Tytuł Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu Autorzy Henryk Gertig, Juliusz Przysławski Język polski Wydawnictwo PZWL ISBN 978-83-200-3603-9 Rok wydania 2015 Warszawa Wydanie 1 liczba...