Książki /

Kuchnia, przepisy kulinarne promocja 2024

-27%


Okazja cenowa
Slow life z widokiem na śnieżkę. czyli polna zdrój - magdalena trojanowska marki Marginesy za jedyne

39.95 
Skupiamy ceny produktów z kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne które zebrane w jednym miejscu tworzą promocję z wielu sklepów. Można zaoszczędzić do 30%. W kategorii kuchnia, przepisy kulinarne dostępne jest ponad 238 produktów takich marek jak: 9788324084517, 9788324084821, 9788381324052, 9788381440400, Agencja Wydawnicza Liwona, ... Wejdź w wybrany produkt i sprawdź w którym sklepie najlepsza cena.
ISBN: 9788361511144 Oprawa: miękka Autor: Rafał Jabłoński Wydawnictwo: Festina Ilość stron: 128 Rok wydania: 2012

Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało niemało czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...

od 40.68 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788379932252

Śledź niejeden ma smak. W książce ponad sto pomysłów na to jak przyrządzić i podawać tę tak smakowitą i zdrową rybkę. Śledź może być w śmietanie, oleju, smażony, w sałatce, w pasztecie jako tatar,...

od 24.84 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788379933204 Oprawa: miękka Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea Ilość stron: 384 Rok wydania: 2017

pakiet posiada trzy poradniki kulinarne:,,Megazupy na cały rok " W klasycznym polskim domu obiad bez zupy jest nieważny. Współczesne zupy posiadają dużo smaków, jadamy już nie tylko pomidorową...

od 41.07 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788375568028 Oprawa: broszurowa Autor: Davide Bertinotti, Massimo Faraggi Wydawnictwo: CEDEWU Ilość stron: 328 Rok wydania: 2016

Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...

od 53.31 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788302133411 Oprawa: broszurowa Autor: Anna Dul Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 168 Rok wydania: 2013

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii pozwala na wydajne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Adekwatnie przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...

od 60.7 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788361511229 Oprawa: broszurowa Autor: Rafał Jabłoński Wydawnictwo: Festina Ilość stron: 128 Rok wydania: 2012

Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało dużo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...

od 33.89 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788376414454 Oprawa: miękka Autor: Krystyna Osowska Wydawnictwo: Difin Ilość stron: 288 Rok wydania: 2012

Podręcznik został napisany zgodnie z programem nauczania i ze standardami wymagań egzaminacyjnych do przedmiotu technik żywienia i gospodarstwa domowego nr 321[10]MEN/2009.02.02. Treści zawarte w...

od 34 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788376607078 Oprawa: twarda Autor: Galimberti Umberto, Ballarini Giovanni Wydawnictwo: Jedność Ilość stron: 368 Rok wydania: 2014

Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! spektakularna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Prezentuje wszystkie potrawy i ich komponenty, które sprawiły, iż...

od 152 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788377741634 Oprawa: miękka Autor: praca zbiorowa Wydawnictwo: LITERAT Ilość stron: 32 Rok wydania: 2011

Poradnik kulinarny zawierający proste przepisy na zdrowe i smaczne potrawy z owocami egzotycznymi i informacje o pochodzeniu, zaletach i sposobach jedzenia m.in. Mango, karamboli, liczi, fig,...

od 4.08 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788363687342 Oprawa: twarda Autor: Mateusz Gessle Wydawnictwo: FENIX Ilość stron: 400 Rok wydania: 2013

O tym, że jedzenie to czysta przyjemność, nie trzeba nikogo długo przekonywać. Za sprawą tego wydania pragniemy udowodnić,tak samo satysfakcjonujące jak spożywanie jest przyrządzanie posiłków. Daj...

od 23.31 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788375445961 Oprawa: twarda Wydawnictwo: REA Ilość stron: 248 Rok wydania: 2013

Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomieKrojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Profesjonalne podawanie serów, a także...

od 60.01 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788377633519 Oprawa: twarda Autor: Hanna Szymanderska Wydawnictwo: Multico Ilość stron: 320 Rok wydania: 2017

750 tradycyjnych polskich potraw to prezentacja najistotniej standardowych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc...

od 39.17 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788327711076 Oprawa: miękka Autor: Anastazja Pustelnik Wydawnictwo: Wam Ilość stron: 272 Rok wydania: 2015

Największy bestseller Siostry Anastazji teraz w nowym wydaniu!Wszystkie przepisy z kolorowymi ilustracjami!Ciasta Siostry Anastazji nie wymagają rekomendacji. Marysieńka, Cappuccino czy Dziwak od...

od 24.59 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788373778641 Oprawa: twarda Autor: Anthony William Wydawnictwo: Studio Astropsychologii Ilość stron: 448 Rok wydania: 2017

Wiesz co jeść, lecz nie wiesz jak?To, wbrew pozorom, szczególnie powszechny problem. Co gorsza, okazuje się, iż jest on odpowiedzialny za rozkwit w naszym społeczeństwie tzw. Chorób...

od 67.15 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788302134814 Oprawa: broszurowa Wydawnictwo: WSiP Ilość stron: 304 Rok wydania: 2013

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

od 78 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788383181882 Autor: Kieżun Bartek

Ateny nie są łatwym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować. „Ateny do zjedzenia" – kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera nas...

od 72.28 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788389184368 Oprawa: broszurowa Autor: Ewa Czarbniecka-Skubina Wydawnictwo: Format-AB Ilość stron: 336 Rok wydania: 2011

Podręcznik został dopuszczony do wykorzystywania szkolnego w 2011 roku. Spis treści: I. PRZETWÓRSTWO ZBOŻOWE Asortyment przetwórstwa zbożowego ascetycznce podstawowe wykorzystywane w przetwórstwie...

od 63.07 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788324522040 Oprawa: twarda Autor: Katarzyna Bosacka Wydawnictwo: Publicat Ilość stron: 160 Rok wydania: 2017

Kuchnia polska TO JEST TO! najróżniejsza, arcysmaczna, coraz bardziej postępowa. Zmienia się równie dynamicznie jak nasz kraj i bez kompleksów wytrzymuje konkurencję najszczególniej znanych kuchni...

od 33.1 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788380380776 Oprawa: miękka Autor: Małgorzata Szcześniak Wydawnictwo: Arystoteles Ilość stron: 64 Rok wydania: 2017

W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.seria...

od 9.05 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta
ISBN: 9788381100144 Oprawa: twarda Autor: Remigiusz Rączka, Sebastian Nowak Wydawnictwo: Sonia Draga Ilość stron: 192 Rok wydania: 2016

Czy wiesz, że zupa cebulowa była niegdyś przysmakiem zarezerwowanym dla szlacheckich stołów? I iż niegdyś piece do wypiekania chleba znajdowały się jedynie w dworskich kuchniach? Czy wiesz, czym...

od 30.55 
zobacz
 1 sklep |  1 oferta